Інгредієнти: Спеції та Приправи
Смузі – це дуже корисний та приємний за смаком напій і з його інгредієнтами можна експериментувати, отримуючи щоразу новий смак. У цьому рецепті вам пропонується його приготувати з...
Смузі, як гладкий та густий напій на основі подрібнених фруктів, відрізняється від молочного коктейлю, який робиться на молоці з додаванням ягід та фруктів. Хоча за складом вони майже...
Завдяки чорній смородині у смузі буде яскравий та насичений смак. Крім смакових якостей вона має масу корисних завдяки тому, що містить антиоксиданти, які допомагають нормалізувати
Як зварити кисіль із брикету – це напій або десерт, зазвичай приготований на основі фруктового або ягідного брикету. Приготування киселю з брикету може бути досить простим, але важливо.
Кисіль з крохмалю та варення – це густий та насичений за смаком напій, який обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям. Такий продукт легко приготувати своїми руками в...
Березовий сік має слабовиражений смак. Поки він свіжий, то добрий і в самостійному вигляді, а при консервації хочеться його доповнити. Апельсини – ідеальний варіант.
Насолоджуватися березовим соком можна не лише навесні, а й у будь-яку пору року, якщо законсервувати його. Робиться такий напій за дві секунди. Для ароматизації та легкої кислинки додаємо лимон –.
Збирання березового соку проводять з кінця березня і до того моменту, поки на березах не з’являться перші листочки – зовсім недовгий період. А зберегти сік тривалий час
Березовий сік з шипшиною – це не тільки смачно, але корисно та красиво. Напій збагачується вітамінами і набуває красивого червоного кольору. Приготування такої консервації розтягнеться
Чимось такий сік нагадуватиме лимонад: у ньому є і цитрусова кислинка, і ароматна апельсинова нотка. Закатати березовий сік у такий спосіб можна досить швидко. Загалом і потрібно, що довести його.
М’ята будь-якому напою додає характерної свіжості та приємного аромату. З березовим соком ця трава поєднується особливо добре. Також пропонуємо додати пару кружальців апельсина
Березовий сік добре вгамовує спрагу і дуже приємний на смак. Якщо хочете заготовити його на зиму, можна зробити це без додавання додаткових інгредієнтів та обійтися лише лимонною кислотою для.
Цікавий спосіб заготівлі березового соку на зиму – з каркаде. Ці яскраві пелюстки пофарбують напій у привабливий колір і додадуть делікатну специфічну кислинку.
Родзинки та березовий сік – відмінна комбінація, яка використовується не тільки при приготуванні квасу, але й заготовок на зиму. Родзинки намагаємося вибирати якісні, чисті, які гарно
Щоб закатати березовий сік на зиму, багато клопоту не потрібно. Проціджуємо сік, нагріваємо його до гарячого стану та розливаємо по стерилізованих банках. Для ароматизації додаємо апельсин
Закочувати березовий сік зручно в 3-х літрових банках: поміщається відразу великий об’єм соку і зручно відміряти пропорції. На три літри соку – склянка цукру та половина чайної ложки лимонної.
Березовий сік з льодяниками – це щось новеньке. Напій набуває легкого смаку льодяників барбарис. Втім, ступінь виразності цього смаку залежить від кількості доданих цукерок.
Печінкова ковбаса в кишці в домашніх умовах – це домашня страва, приготовлена зі свинячої або яловичої печінки, а також інших інгредієнтів, які перемелюються у фарш і потім наповнюються.
Ледачий печінковий торт у духовці приготувати простіше простого. Такі ласощі не займе багато часу, а на смак виходить просто неймовірним. Апетитне печінкове тісто та соковита
Печінковий торт на кефірі чудова закуска для урочистого столу. Страва виглядає апетитно та святково. Готується просто та швидко. Закусочний торт виходить м’