Рецепти страв з субпродуктами
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
Для різноманітності можна приготувати на вечерю дуже смачний і ситний салат з язиком та маринованими грибами. Головний інгредієнт салату, язик – делікатесний продукт, який легко засвоюється організмом.
Салат з язиком та помідорами готується тривалий час, але результат того вартий. Такий салат не готуватимеш щодня через трудомісткий процес, але для святкового столу він просто ідеальний.
Луканка – традиційний ковбасний виріб болгарської кухні. Луканку ще називають болгарським двоюрідним братом італійської ковбаси сопресату (Soppressata). По суті, луканка –
Крім того, що печінка тріски – це дуже корисний продукт, багатий на Омегу-3 і вітамінами D, K, A, він ще чудово проявляє свій смак у всіляких салатах. Не...
Салат із грибами, куркою та чорносливом – дуже смачна закуска, яку зазвичай готують шарами. Салат ще дуже часто називають «Святковим», за його оригінальний склад та неординарні смакові поєднання.
Терін з курячої печінки – оригінальна закуска, яку просто приготувати та зручно їсти. Навіть можна робити зі шматочками теріну бутерброди. За цим рецептом у вас вийде чудова закуска...
Салат з сердечок з консервованою квасолею порадує вас насиченим смаком і неймовірною поживністю. Приготувати його швидко і легко можна за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта.
Салат з курячими сердечками і зеленим горошком – це дуже смачне і цікаве частування для вашого столу. Поживний субпродукт стане родзинкою апетитного частування. Для приготування такого
Салат з руколою і печінкою курки просто смачний. Готується він швидко і інгредієнти доступні, бюджетні і корисні. Гіркувата зелень руколли відмінно поєднується з цим субпродуктом.
ПХ салат з сердечками курячими – це оригінальне частування для вашого столу, яке порадує яскравим смаком, поживними властивостями і невисокою калорійністю. Відмінна ідея для тих, хто піклується про.
Не секрет, що традиційні українські галушки — страва, виготовлена з тіста без начинки. Але існує неймовірно смачна їх варіація із соковитим наповненням. Рекомендуємо вам приготувати
Теплий салат з курячими сердечками – це апетитне частування для вашого обіднього або святкового столу. Таке блюдо вийде неймовірно поживним і цікавим за смаком.
Салат з курячих сердечок з грибами – це дуже смачне і поживне кулінарне рішення для вашого столу. Подавайте яскраве частування до обіду або вечері. Апетитний салат з курячим...
Вермішелевий суп з свининою – це прекрасний варіант для ситного і смачного обіду, на підготовку якого у вас піде не більше півгодини. За такий короткий термін, перша страва...
Салат з сердечками, яйцем і огірком порадує вас цікавим смаком і неймовірною соковитістю. Для приготування апетитного частування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий
Салат з курячими сердечками і болгарським перцем – це неймовірно смачне і поживне частування для вашого столу. Подавайте яскравий салат до домашнього обіду або вечері.
Холодець в мультиварці приготувати простіше простого. Вам потрібно всього лише закинути туди м’ясо і йти спокійно займатися своїми справами, все прекрасно провариться без вашої участі.
Салат з курячими сердечками і маринованою цибулею порадує вас насиченим смаком і поживними властивостями. Приготувати його дуже просто за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта.
Холодець можна приготувати практично з будь-якого м’яса. Зі свинячої голови він виходить особливо смачним і наваристим. Спробуйте приготувати холодець по нашому рецептові і у вас обов’