3 год 30 хв
Печінковий паштет із вершковим маслом здивує вас своєю ніжною текстурою та приємним смаком. Це ідеальний продукт для домашніх поживних бутербродів. Для приготування такого паштету використовуйте
3 год 0 хв8
Простий класичний печінковий торт зі свинячої печінки – це одна з найпопулярніших і смачних закусок. Без неї неможливо уявити жодне свято! Соковита, ніжна, з насиченим смаком –
салат з свинячим язиком і грибами
2 год 15 хв6
Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.
салат з яловичим язиком і грибами
3 год 20 хв3
Варіантом яскравого і ситного салату для святкового столу буде салат з яловичого язика з додаванням грибів. Гриби додають як відварені, так і мариновані. Язик для салату заздалегідь відварюється.
50 хв1
Смачний і соковитий яловичий стейк можна приготувати в духовій шафі. Яскраве частування урізноманітнює домашнє меню і приємно здивує смаком. Подавайте з будь-якими гарнірами до обіду або вечері.
1 год 5 хв4
Куряча печінка сама по собі має пісний і слабовиражений смак, і приємна гірчинка солоного огірка чудово доповнить смак салату. Від небажаного присмаку печінки можна позбутися, ретельно
60 хв
Паштет зі свинячої печінки з цибулею та морквою виходить дуже яскравим за смаком та неймовірно апетитним. Намазуйте його на хліб та доповнюйте ароматною зеленню. Можна подавати як перекушування...
50 хв6
Загалом це називається шляхетним французьким словом террін. Але й хлібом теж – мабуть, бо печеться у кексово-хлібній формі. Він виходить дуже смачний, коли гарячий. Але якщо ви приготуєте...
1 год 20 хв2
Соковитий і неймовірно поживний салат виходить зі свинячого язика і солоного огірка. Яскраве за смаком блюдо нікого не залишить байдужим. Запам’ятовуйте просту кулінарну ідею.
3 год 0 хв3
У недавні радянські часи яловичий язик був делікатесом, і салати з ним готували для святкового столу. Але час змінився. Салат з яловичого язика з додаванням солоного огірка –...
Теплий салат з курячою печінкою
40 хв1
Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо,.
паштет з яловичої печінки
1 год 10 хв
Домашній паштет з яловичої печінки – це дуже поживний та цікавий за смаком продукт. Щоб приготувати такий паштет своїми руками, беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної.
40 хв
Паштет з курячої печінки з морквою та цибулею виходить дуже ніжним та приємним до смаку. Такий продукт можна просто намащувати на хліб або використати для створення яскравих святкових...
6 год 40 хв20
Бульйон з яловичого язика – оригінальне кулінарне рішення, яке точно допоможе урізноманітнити домашнє меню. Готовий продукт вийде неймовірно наваристим та ароматним.
Бульйон на курячих стегнах
2 год 0 хв6
Бульйон на курячих бедрах – дуже смачний, ароматний і наваристий домашній продукт для вашого сімейного столу. Відварити такий апетитний бульйон своїми руками нескладно.
2 год 50 хв4
М’ясний суп-локшина з яловичиною допоможе яскраво урізноманітнити ваше звичне обіднє меню. Готовий продукт вийде ситним, ароматним та насиченим до смаку. Обов’
Суп-солянка з куркою в мультиварці
1 год 20 хв4
Суп солянка з куркою в мультиварці – простий і зручний спосіб приготування апетитного блюда для вашого обіднього столу. Готовий суп вийде неймовірно апетитним, ароматним та цікавим за смаком.
Борщ без капусти в мультиварці
1 год 40 хв6
Борщ у мультиварці можна приготувати і без капусти, якщо її з якоїсь причини у вас немає або не хочете включати до складу супу. У цьому варіанті до борщу...
Солянка з копченою куркою
1 год 10 хв4
Солянка з копченою куркою – це дуже смачне, ароматне та поживне частування для вашого обіднього столу. Апетитний та яскравий суп легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть...
Солянка з куркою та ковбасою
1 год 10 хв4
Солянка з куркою та ковбасою – дуже смачна і проста в приготуванні страва для вашого сімейного столу. З докладним покроковим рецептом впораються навіть новачки. Обов’