Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.5 г.
Жири
6.3 г.
Вуглеводи
38
ккал
20 хв4
Закуска на основі сала – це традиційна страва української кухні. Його успішно готують не лише на Західній Україні та не лише для сімейних посиденьок на дачі. Таке сало...
2 год 10 хв2
Простий у виконанні і неймовірно смачний салат для вашого столу – з відвареного свинячого язика, огірків і яєць. Холодна закуска також порадує поживними властивостями. Спробуйте!
48 хв8
Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як на звичайний, так і на святковий стіл.
25 хв2
Соковита, ароматна і ніжна яєчня з помідорами, вареною ковбасою і плавленим сиром буде відмінним сніданком. Готувати її легко, а результат точно обрадує вас і всю вашу сім’ю.
салат з свинячим язиком і грибами
2 год 15 хв6
Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.
капустяні котлети з манкою і яйцем
60 хв6
Простий рецепт котлети з капусти без зайвих інгредієнтів і панірування. Цілісність котлетній формі надає манка. Вона не відчувається в готовій страві, лише дозволяючи додати страві
салат з яловичим язиком і грибами
3 год 20 хв3
Варіантом яскравого і ситного салату для святкового столу буде салат з яловичого язика з додаванням грибів. Гриби додають як відварені, так і мариновані. Язик для салату заздалегідь відварюється.
Стейк зубатки в клярі
1 год 5 хв4
Стейк зубатки в клярі – це найпростіший і перевірений спосіб зберегти всю ніжність даної риби і надати їй гарний зовнішній вигляд, завдяки апетитній рум’яній скоринці.
часниково-сирний соус
15 хв4
Пікантний соус з сиру з часником і кропом відмінно підходить до різних страв – від грінок і картоплі фрі до страв з м’яса або риби. Щоб смак вийшов...
сьомга у вершковому соусі
35 хв3
Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби...
60 хв2
Річковий окунь у фользі в духовці – це дуже смачна, поживна і нескладна страва для всієї родини. Для приготування апетитної запеченої риби скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
6 год 40 хв20
Бульйон з яловичого язика – оригінальне кулінарне рішення, яке точно допоможе урізноманітнити домашнє меню. Готовий продукт вийде неймовірно наваристим та ароматним.
60 хв6
Ці закарпатські рулетики зі свинини називаються дуже колоритно — «Цибулячки». Вся справа в тому, що вони наповнені начинкою з маринованої цибулі. Цей продукт українською мовою називається “
2 год 10 хв11
Зелений борщ із томатною пастою – це апетитне кулінарне рішення для вашого сімейного обіду. Приготувати такий суп не складе особливих труднощів. Для цього скористайтеся перевіреним
червоний борщ одеський рецепт
2 год 10 хв5
Одеса колоритна буквально у всьому: починаючи місцевими жителями з їх відмітною говіркою, закінчуючи автентичною, ні на що не схожою кухнею. І, що я вам хочу сказати, український борщ...
1 год 10 хв6
Коли я перший раз вирішила постити, думала, що швидко зірвуся. Я дуже люблю смачно поїсти, а пісні страви здавалися прісними. Подруга, яка вже багато років практикує таке, запропонувала...
Зелений борщ на кефірі
60 хв4
Зелений борщ на кефірі – оригінальне кулінарне рішення для домашнього столу. Обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом, щоб урізноманітнити меню та приємно здивувати рідних.
1 год 30 хв10
Закарпаття – чудовий край. Яка там дивовижна природа, і люди дуже гостинні. А як вони готують! Пальчики оближеш. Коли я там бувала, потрапила на свято. Господарі посадили мене...
Бульйон на курячих стегнах
2 год 0 хв6
Бульйон на курячих бедрах – дуже смачний, ароматний і наваристий домашній продукт для вашого сімейного столу. Відварити такий апетитний бульйон своїми руками нескладно.
25 хв8
Погодьтеся, знайти людину, байдужу до домашніх голубців, досить складно. Їх люблять усі, включаючи мою сім’ю. Але крутити капусту з начинкою не завжди є час і сили. Пам’