Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.5 г.
Жири
6.3 г.
Вуглеводи
38
ккал
бутерброди зі шпротами і плавленим сиром
55 хв6
Головна відмінність даного рецепта від класичного полягає в тому, що замість соусу з майонезу використовується плавлений сир. Ароматною паста виходить завдяки вмісту кропу і часнику.
1 год 30 хв4
Овочеве рагу – блюдо перш за все дієтичне, цілком підходить для вегетаріанського меню і тим, хто дотримується посту. Овочі тушкуються на невеликому вогні, тому виходять смачними і не.
канапе з перепелиними яйцями
35 хв24
Смачне і ніжне частування для вашого свята – канапе на шпажках з перепелиними яйцями. Легке блюдо відмінно доповнить ваш стіл і прикрасить його. Використовуйте простий і швидкий у...
1 год 40 хв15
Для святкового столу бутерброди зі шпротами можна приготувати неабияким способом. Наприклад, сформувати прикраси з самих інгредієнтів. В такому випадку бутерброди будуть виглядати незвично і красиво.
курячий суп з вермішеллю і картоплею
60 хв5
Насичений золотистий бульйон в поєднанні з овочами і дрібними макарошками – це саме те перше блюдо, яке сподобається всім без винятку. Приготування такого супчика не займе багато часу,...
30 хв8
Скибочки свіжого багета, стигле авокадо, вершковий сир з часником – це саме ті інгредієнти, в сукупності які, утворюють приголомшливу закуску, яка насичена різноманітністю смаків і ароматів.
40 хв6
Незвичне, але вкрай смачне поєднання капусти і риби. Котлети, приготовані за таким рецептом, виходять ніжними з характерним морським смаком. Зелень надає страві свіжості.
салат з крабових паличок і моркви по-корейськи
45 хв8
Гості на порозі, а ви не знаєте чим би їх нагодувати? Тоді цей рецепт буде дуже доречним. Салат виходить дуже яскравим і незвичайним, а корейська морквина надає йому...
Канапе з червоною рибою
55 хв10
Смачне і ніжне частування для вашого свята – канапе з червоною рибою. Легка закуска викличе захват у ваших близьких або гостей. Запам’ятовуйте просту і швидку кулінарну ідею!
Рамен з качкою
1 год 50 хв2
Рамен з качкою – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Обов’
4 год 25 хв3
Така знаменита страва французької кухні, як террін з лосося, однозначно заслуговує на вашу увагу. Адже розкішний вигляд і приголомшливий смак цієї закуски підкорили серця багатьох поціновувачів вишуканих страв.
1 год 5 хв8
Пропонуємо вашій увазі цей незвично смачний і дуже простий у приготуванні салат. Яблуко прекрасно гармонує з крабовими паличками, привносячи в блюдо легку кислинку і нотку свіжості.
2 год 30 хв10
Печінковий торт зі свинячої печінки з цибулею і морквою – це неймовірна закуска-делікатес. Свиняча печінка набагато корисніше м’ясних страв і на смак набагато цікавіше.
рецепт тарталеток з печінкою тріски
15 хв10
Тарталетки з печінкою тріски – це дуже незвичайний і цікавий варіант приготування і подачі ніжної закуски. Її перевага полягає в тому, що подається вона порційно в невеликих кошиках...
20 хв4
Закуска на основі сала – це традиційна страва української кухні. Його успішно готують не лише на Західній Україні та не лише для сімейних посиденьок на дачі. Таке сало...
2 год 10 хв2
Простий у виконанні і неймовірно смачний салат для вашого столу – з відвареного свинячого язика, огірків і яєць. Холодна закуска також порадує поживними властивостями. Спробуйте!
48 хв8
Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як на звичайний, так і на святковий стіл.
25 хв2
Соковита, ароматна і ніжна яєчня з помідорами, вареною ковбасою і плавленим сиром буде відмінним сніданком. Готувати її легко, а результат точно обрадує вас і всю вашу сім’ю.
салат з свинячим язиком і грибами
2 год 15 хв6
Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.
капустяні котлети з манкою і яйцем
60 хв6
Простий рецепт котлети з капусти без зайвих інгредієнтів і панірування. Цілісність котлетній формі надає манка. Вона не відчувається в готовій страві, лише дозволяючи додати страві