Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.5 г.
Жири
6.3 г.
Вуглеводи
38
ккал
1 год 30 хв3
Крім звичайного оцту для маринування цибулі може бути використаний винний оцет. Ви отримаєте чудове пікантне доповнення до різних страв. Деякий час мариновану цибулю можна зберігати в холодильнику.
40 хв2
Салат з баклажанів по-грузинськи – яскраве і барвисте частування. Аромат закуски і поєднання овочів доставить непередаване задоволення. Простий рецепт займає мінімум часу, приготувати його зможе кожен.
Мариновані кабачки по-одеськи
20 хв3
Ми з чоловіком вже змирилися, що в цьому році відпочинок в Одесі нам не світить. Проте гріють душу спогади про це чудове місто. Жінка, у якої ми зупинялися...
2 год 20 хв5
Нова інтерпретація знаменитого салату «Оселедець під шубою». Звичайно, за смаком салат «Сьомга під шубою» буде відрізнятися від свого альтернативного варіанту, він буде не таким солоним і більш ніжним.
маринована цибуля з оцтом і кропом
60 хв3
Ще один цікавий рецепт маринування ріпчастої цибулі. Її можна подавати до слабосоленого оселедця, м’яса, додавати в різні закуски і салати. Або просто загорнути мариновану цибулю в лаваш, це.
1 год 20 хв4
Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, представленим нижче, а також слідувати рекомендаціям, прописаним
3 год 20 хв5
Долма по-азербайджанськи – цікаве і смачне блюдо, яке можна подати не тільки в будні, а й на святковий стіл. Для начинки використовується м’якоть баранини і велику кількість пряної...
Курячий суп з вермішеллю та плавленим сиром
1 год 35 хв5
Перша страва, приготована за цим рецептом, має дуже насичений вершковий смак і аромат. Такий супчик можна приготувати дуже швидко і витратити мінімум сил. У складі тільки натуральні інгредієнти,.
10 хв2
Виявляється, щоб приготувати чудову закуску з кабачків, овочі не потрібно обсмажувати в олії та додавати до них майонез. Все набагато простіше та не менш смачно! Євген Клопотенко розповів,...
50 хв3
Дуже оригінальний рецепт бутербродів – зі стиглим авокадо, червоною ікрою, лаймом і часником. Таке поєднання інгредієнтів напевно сподобається кожному, хто тільки встигне спробувати. Саме “
60 хв6
Рецепти салатів з сьомгою є в кулінарній книзі кожної господині. Слабосолона сьомга дуже хороша сама по собі, а в поєднанні з вареними яйцями і соковитим огірком ви отримаєте...
суп з стегна індички
2 год 40 хв4
Смачний і наваристий суп з індички виходить з стегнової частини птиці. Соковиті м’ясні шматочки в поєднанні з овочами створюють неповторний смак і аромат. Беріть на замітку кулінарну ідею!
бутерброди зі шпротами і вершковим сиром
50 хв4
Даний рецепт трохи відрізняється від традиційного, так як замість майонезу ми будемо використовувати вершковий сир: або з зеленню, або звичайний класичний.
2 год 5 хв8
Для цього супу готуються фрикадельки з курячої грудки. Вони виходять ніжними і ароматними. Картопля тут не використовується, так як вона буде перебивати смак галушок з яйця, борошна, води,.
салат з тунцем і авокадо
40 хв4
Тунець і авокадо – ідеальне поєднання як з точки зору смаку, так і за збалансованим складом. Робимо на основі цього поєднання салат. Для соковитості і свіжості додаємо огірки...
1 год 15 хв5
Грибний суп зі свининою, доповнений овочами і дрібною вермішеллю – це блюдо, ідеально підходить для поживного і ситного обіду, який допоможе вам нагодувати всю сім’
суп з індички і картоплі
1 год 30 хв4
Поживний домашній суп легко приготувати з картоплі та нежирної індички. Подавайте його до обіднього столу разом з хлібом, зеленню або сметаною. Порадуйте себе і близьких!
Квасолевий суп з свининою
13 год 20 хв4
Квасолевий суп з свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На підготовку доведеться витратити чимало часу, тому.
60 хв1
Сьомга і вершковий сир – одне з найсмачніших поєднань, яке тільки можна придумати. Тому салат з цими продуктами користується такою популярністю і часто присутній на наших столах. До...
60 хв6
Східна кухня відома своїми смачними і дуже ситними стравами. Я завжди із задоволенням ходжу в Азербайджанські ресторани, де кожен раз об’їдаюся досхочу (і навіть більше).