Оригінальний салат «Сьомга під шубою»

Нова інтерпретація знаменитого салату «Оселедець під шубою». Звичайно, за смаком салат «Сьомга під шубою» буде відрізнятися від свого альтернативного варіанту, він буде не таким солоним і більш ніжним. На свято, можна подати його порційно в креманках.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Рисову крупу промийте проточною водою і зваріть в підсоленій воді. Потім відкиньте рис на друшляк і промийте холодною водою.
  • Курячі яйця зваріть круто, окремо зваріть моркву. Продукти остудіть і очистіть.
  • Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте і залийте окропом на кілька хвилин, щоб пішла гіркота.
  • Філе слабосоленої сьомги наріжте невеликими кубиками. Розкладіть рибу на дно креманок.
  • На сьомгу покладіть цибулю і змастіть цей шар майонезом.
  • Далі покладіть рисовий шар, його також змастіть майонезом.
  • Варені яйця натріть на тертці, викладіть наступним злам, трохи посоліть і полийте майонезом.
  • Наступним шаром покладіть варену моркву, терту на тертку. Доповніть салат гілочками кропу.

До подачі Зберігайте «Сьомгу під шубою» в холодильнику.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь