Покроковий рецепт приготування супу з індички з картоплею

суп з індички і картоплі

Поживний домашній суп легко приготувати з картоплі та нежирної індички. Подавайте його до обіднього столу разом з хлібом, зеленню або сметаною. Порадуйте себе і близьких!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Крило індички заливаємо водою і варимо близько 30 хвилин.
  • Очищаємо овочі від шкірки. Дрібними кубиками нарізаємо картоплю, моркву і цибулю.
  • Відварне крило птиці витягаємо з бульйону і даємо йому охолонути. Далі відокремлюємо м’ясо від кістки.
  • У бульйон викладаємо картоплю і моркву.
  • Коли овочі розм’якнуть, доповнюємо блюдо цибулею, лавровим листям і горошинами перцю. Солимо за смаком.
  • Викладаємо м’ясо індички і варимо ще 20 хвилин.
  • В кінці готування додаємо подрібнений кріп.

Прибираємо каструлю з вогню. Суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь