Смачне рагу з баклажанами і кабачками на сковороді

Овочеве рагу – блюдо перш за все дієтичне, цілком підходить для вегетаріанського меню і тим, хто дотримується посту. Овочі тушкуються на невеликому вогні, тому виходять смачними і не жирними.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Картоплю, ріпчасту цибулю і моркву наріжте великими кубиками.
  • На сковороду влийте рослинну олію, обсмажте картоплю до золотистої скоринки. Потім додайте цибулю і моркву, продовжуйте смажити 5 хвилин.
  • Баклажани і кабачки також наріжте кубиками. Додайте їх на сковороду, перемішайте.
  • Далі наріжте кубиками помідори і болгарський перець, викладіть овочі на сковороду, посоліть, приправте і тушкуйте 10 хвилин.
  • Після цього додайте подрібнену зелень, дві столові ложки води, накрийте сковороду кришкою і залиште рагу на 5 хвилин.

Смачне овочеве рагу готове.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь