Як зварити курячий суп з вермішеллю і картоплею

курячий суп з вермішеллю і картоплею

Насичений золотистий бульйон в поєднанні з овочами і дрібними макарошками – це саме те перше блюдо, яке сподобається всім без винятку. Приготування такого супчика не займе багато часу, так як курятина готується набагато швидше свинини і яловичини.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
60 хвДрук
  • Приготуємо бульйон: в каструлю набираємо необхідну кількість води, опускаємо курочку (саме в холодну воду, так бульйон вийде більш наваристим), підсолюємо і варимо близько 25-30 хвилин на повільному вогні, періодично знімаючи піну.
  • Картоплю очищаємо і нарізаємо брусочками середньої товщини.
  • Коли бульйон готовий – виймаємо м’ясо і даємо охолонути, а нарізану картоплю відправляємо в каструлю і варимо на сильному вогні до кипіння, потім зменшуємо полум’я і продовжуємо варіння.
  • Овочі, що залишилися «звільняємо» від шкірки і подрібнюємо: моркву натираємо на дрібній тертці, а цибулю нарізаємо дрібним кубиком.
  • На сковороді розжарюємо оливкову олію і пасеруємо моркву разом з цибулею близько 5 хвилин – до м’якості.
  • Як тільки картопля практично готова – додаємо зажарку і готуємо ще близько 4-5 хвилин.
  • Потім засипаємо кілька ложок вермішелі і активно перемішуємо, не дозволяючи макаронам злипнутися між собою. Проварюємо суп ще близько 5-7 хвилин, знімаємо з вогню і під кришкою настоюємо ще близько 10-15 хвилин.

У готовий суп додаємо подрібнену курку і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь