Калорійність на 100 грам (кбжу):
12.7 г.
Білки
10.9 г.
Жири
0.7 г.
Вуглеводи
157
ккал
60 хв10
В даному рецепті вам пропонується класичний варіант приготування печива з вівсяних пластівців. Рецепт нескладний і швидкий, тільки готувати печиво потрібно зі звичайних вівсяних пластівців
35 хв6
Пропонуємо вам приготувати всіма улюблений, ніжний і дуже смачний салат з крабових паличок. Процес приготування цього салату досить простий і не відніме у вас багато часу.
рецепт круасанів з листкового бездріжджового тіста
2 год 5 хв18
Листкове бездріжджове тісто для круасанів – це більш швидкий і простий в приготуванні в продукт. Але не дивлячись на відсутність дріжджів, випічка виходить пишною і рум’
50 хв6
Загалом це називається шляхетним французьким словом террін. Але й хлібом теж – мабуть, бо печеться у кексово-хлібній формі. Він виходить дуже смачний, коли гарячий. Але якщо ви приготуєте...
картопляні булочки для бургерів
2 год 20 хв9
Яскраві і неймовірно смачні булочки для бургерів можна приготувати з картопляного тіста. Такий продукт стане відмінною основою для смачної домашньої закуски. Оцініть цікаву кулінарну ідею!
1 год 20 хв2
Соковитий і неймовірно поживний салат виходить зі свинячого язика і солоного огірка. Яскраве за смаком блюдо нікого не залишить байдужим. Запам’ятовуйте просту кулінарну ідею.
50 хв8
У цьому рецепті для приготування котлет використовують свіжу, краще торішню капусту і картоплю, яка надає страві ніжну консистенцію і оригінальний смак. Такі котлети подають як закуску або в.
3 год 0 хв3
У недавні радянські часи яловичий язик був делікатесом, і салати з ним готували для святкового столу. Але час змінився. Салат з яловичого язика з додаванням солоного огірка –...
вафельні трубочки в радянській вафельниці
55 хв6
Якщо вам дісталася у спадок радянська вафельниця для приготування тонких вафель на газу, то це справжнє кондитерське щастя! Цей диво-прилад можна вважати невбиваним раритетом, який
37 хв3
Стейк синьої зубатки на сковороді – це страва, яка готується за лічені хвилини і вражає своїми смаковими характеристиками, що супроводжуються чудовим ароматом, який заповнить все ваше житло ще.
Тарталетки з червоною ікрою на святковий стіл
30 хв10
Червона ікра є невід’ємним атрибутом практично будь-якого святкового столу. Її можна подати різними способами: на бутербродах, тарілці або тарталетках. На наш погляд, останній
1 год 35 хв6
Ватрушка з сирною начинкою – легка випічка, а з дріжджовим листковим тістом виходить оригінальний продукт, який сподобається і домашнім на сімейному чаюванні, і гостям, що раптово прийшли: для.
60 хв10
Котлети з рибної консерви з рисом та картоплею напевно сподобаються любителям морепродуктів. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти у духовці. Такий склад інгредієнтів робить котлети дуже ніжними.
38 хв4
Хто не любить курячі нагетси? Соковите куряче філе в хрусткій рум’яній скоринці просто не може не подобається. Особливо така їжа до смаку дітям і підліткам. І якщо в...
Рамен з яловичиною
1 год 50 хв6
Рамен з яловичиною виходить неймовірно ситним, ароматним і таким, що запам’ятовується за смаком. Відмінне рішення для вашого ситного перекушування або повноцінного обіду.
рецепт приготування мантів з м'ясом в домашніх умовах
1 год 15 хв8
Як правило, в приготуванні мантів використовується жирне м’ясо: свинина або баранина (в оригіналі). У рецепті додається також сало, щоб начинка була максимально соковитою і ніжною.
50 хв16
Щоб домашні чебуреки вийшли хрусткими і рум’яними, приготуйте їх з щільного тіста на воді. Начинка з м’ясного фаршу і спецій зробить блюдо ситним і ароматним.
Суфле Пташине молоко
7 год 0 хв8
Смак суфле «Пташине молоко» дуже нагадує пломбір, він добре знайомий всім з дитинства. Його можна подавати у вигляді тістечок або зробити цілий повітряний торт з суфле. В обох...
40 хв4
Всім відомий салат “Мімоза”, який готується шарами, і в нього входить консервована рибка. Але є ще один салат з рибою, який виходить набагато смачніше і ніжніше. Він давно...
3 год 0 хв16
Домашні круасани з листкового дріжджового тіста – процес трудомісткий, але захоплюючий. Готовий продукт виходить пишним і м’яким. Випічку можна подавати до чаю або використовувати