Кабачкові оладки дуже корисні і смачні. До складу тіста завжди можна додати сир, часник або пряні спеції. Оладки виходять настільки легкими, що їх можна подавати навіть на сніданок.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
- Сир 50 гр.
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Куряче яйце 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Сметана для подачі
Кроки
- Кабачок помийте і натріть на крупній тертці, відіжміть його руками від зайвої рідини. Перекладіть кабачкову масу в миску, додайте яйце, перемішайте.
- Сир натріть на тертці, додайте в тісто.
- Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте в кабачкову масу часник, борошно, сіль і перець, добре перемішайте.
- На сковороді розігрійте рослинну олію. Столовою ложкою викладайте тісто для оладок. Смажте на середньому вогні з двох сторін.
Гарячі оладки подавайте на стіл зі сметаною.
Смачного!