Кабачкові оладки на сковороді з сиром і часником

Кабачкові оладки дуже корисні і смачні. До складу тіста завжди можна додати сир, часник або пряні спеції. Оладки виходять настільки легкими, що їх можна подавати навіть на сніданок.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
60 хвДрук
  • Кабачок помийте і натріть на крупній тертці, відіжміть його руками від зайвої рідини. Перекладіть кабачкову масу в миску, додайте яйце, перемішайте.
  • Сир натріть на тертці, додайте в тісто.
  • Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте в кабачкову масу часник, борошно, сіль і перець, добре перемішайте.
  • На сковороді розігрійте рослинну олію. Столовою ложкою викладайте тісто для оладок. Смажте на середньому вогні з двох сторін.

Гарячі оладки подавайте на стіл зі сметаною.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь