Картопляна ковбаса з салом

Картопляна ковбаса з салом

Для зустрічі дорогих гостей необов’язково купувати дорогі ковбаси, щоб зробити красиву нарізку. Є більш бюджетний варіант, здатний приємно здивувати ваших близьких. Картопляна ковбаса з салом — прекрасний вибір, коли звичні м’ясні вироби встигли неабияк набриднути.

З 2 кг картоплі і 400 г сала виходить розкішна закуска. Недорого і до божевілля смачно! Рецепт такої рум’яної ковбаски, приготувати яку в домашніх умовах простіше простого, безсумнівно варто записати. Адже він точно стане в нагоді!

Картопляна ковбаса з салом: як приготувати

Потрібно гарненько підготувати свинячі кишки перед використанням, щоб позбутися від неприємного запаху. Для цього їх слід ретельно промити, а потім замочити в спеціальній суміші. Наливаємо в глибоку ємність 2 літри води, а потім додаємо склянку оцту 9 %. Ми залишаємо кишки вимочуватися протягом 30 хвилин. Потім знову промиваємо їх під проточною водою. Готово!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Нарізаємо сало невеликими кубиками, м’ясо-шматочками побільше. Обсмажуємо їх на сковороді до рум’яності.
  • Очищаємо ріпчасту цибулю. Дрібно її нарізаємо. Додаємо цибулю до сала і м’яса. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Очищаємо сиру картоплю. Натираємо її на дрібній тертці.
  • Очищаємо часник і пропускаємо через прес. Додаємо його, зажарку, манну крупу і молоко до картоплі. Солимо і перчимо. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти.
  • Ретельно промиваємо свинячу кишку. Зав’язуємо її з одного боку ниткою. Начиняємо не більше половини кишки. Зав’язуємо її з іншого боку.
  • Викладаємо ковбаски на деко, змащене соняшниковою олією. Гарненько проколюємо їх по всій поверхні, використовуючи голку або зубочистку.
  • Відправляємо в розігріту до 180 градусів на 80 хвилин.

Ця ковбаска хороша тим, що приготувати її можна заздалегідь. Її просто розігріти в мікрохвильовій печі або підсмажити на сковороді. Домашня ковбаса з картоплі не втрачає своїх смакових якостей при цьому.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь