Класичний молочний суп з галушками

Молочний суп з галушками краще варити в невеликих кількостях і відразу з’їдати. Він дуже смачний і поживний. Можна навіть почати день з такої нехитрої страви і подати його до сніданку.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Влийте в миску 50 мілілітрів молока і розбийте яйце.
  • Збийте яйце і молоко до однорідності.
  • Борошно просійте і змішайте з сіллю, в отриману суміш влийте молочно-яєчну масу.
  • Перемішайте інгредієнти, у вас повинно вийти однорідне тісто. Миску з тістом накрийте рушником і залиште на півгодини.
  • Молоко, що залишилося влийте в каструлю і доведіть до кипіння. Потім додайте сіль і цукор за смаком.
  • Після цього помістіть над каструлею з молоком тертку з великими отворами. На тертку викладіть тісто і за допомогою лопатки розітріть його по поверхні терки. Тісто стече в каструлю і утворює галушки.
  • Варіть суп до готовності галушок. Потім додайте в суп вершкове масло, перемішайте.

Суп розлийте по тарілках і подавайте до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь