Класична окрошка з ковбасою на квасі

Холодну окрошку для обіду в жарку погоду можна приготувати на квасі. Використовуйте класичний рецепт. Швидке і просте у виконанні блюдо вийде поживним і яскравим за смаком.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Промиваємо під водою огірки, редис і зелень. Нарізаємо овочі дрібними кубиками.
  • Далі промиту зелень можна дрібно порізати або подрібнити в ступці.
  • Відварюємо картоплю і яйця, очищаємо, охолоджуємо їх і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо і ковбасу. Всі інгредієнти розміщуємо в загальній глибокій тарілці.
  • Посипаємо блюдо сіллю за смаком і заливаємо холодним квасом. Його можна заздалегідь поставити в холодильник або морозильну камеру. Акуратно перемішуємо.
  • Далі блюдо розливаємо по порційних тарілках. Доповнюємо сметаною за смаком і подаємо до столу в холодному вигляді.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь