Крабовий салат з корейською морквою

салат з крабових паличок і моркви по-корейськи

Гості на порозі, а ви не знаєте чим би їх нагодувати? Тоді цей рецепт буде дуже доречним. Салат виходить дуже яскравим і незвичайним, а корейська морквина надає йому деяку пікантність і загадковість. Спробуйте і ви не пошкодуєте!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
45 хвДрук
  • Розморозьте крабові палички, якщо вони у вас ще не нагрілися до кімнатної температури. Коли палички стануть м’якими, наріжте їх на дрібні шматочки.
  • Яйця покладіть в невеликий кухлик і налийте в нього воду. Води потрібно таку кількість, щоб вона повністю покривала яйця. Поставте каструлю на вогонь і чекайте, поки вода закипить. Після закипання варіть яйця на середньому кипінні 10 хвилин, потім злийте воду і опустіть яйця в крижану воду на 5 хвилин. Тепер буде легко і просто зняти шкаралупу. Очищені яйця наріжте на невеликі кубики.
  • Корейську моркву трохи розріжте, щоб вона не була такою довгою.
  • З кукурудзи злийте зайву рідину і відкиньте на друшляк. Нехай вона постоїть так хвилин 5-10.
  • Часник потрібно почистити від лушпиння і дрібно нарізати гострим ножем (або подрібнити за допомогою спеціального преса для часнику).
  • Кріп промийте в проточній воді і трохи обсушіть. Дрібно наріжте.
  • У салатник покладіть дрібно нарізаний кріп, яйця, крабові палички, часник, кукурудзу і моркву по-корейськи.
  • У отриманий салат додайте по столовій ложці майонезу і сметани. Присоліть. Ретельно перемішайте салат, щоб сметана з майонезом рівномірно розподілилися по всіх інгредієнтах.

Швидкий салат з крабових паличок і моркви по-корейськи готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь