Гості на порозі, а ви не знаєте чим би їх нагодувати? Тоді цей рецепт буде дуже доречним. Салат виходить дуже яскравим і незвичайним, а корейська морквина надає йому деяку пікантність і загадковість. Спробуйте і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Крабові палички 200 гр.
- Морква по-корейськи 190 гр.
- Сметана 40% 2 ст. л.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Часник 2 зубці
- Куряче яйце 4 шт.
- Кукурудза консервована 1 банка
- Кухонна сіль за смаком
- Кріп за смаком
Кроки
- Розморозьте крабові палички, якщо вони у вас ще не нагрілися до кімнатної температури. Коли палички стануть м’якими, наріжте їх на дрібні шматочки.
- Яйця покладіть в невеликий кухлик і налийте в нього воду. Води потрібно таку кількість, щоб вона повністю покривала яйця. Поставте каструлю на вогонь і чекайте, поки вода закипить. Після закипання варіть яйця на середньому кипінні 10 хвилин, потім злийте воду і опустіть яйця в крижану воду на 5 хвилин. Тепер буде легко і просто зняти шкаралупу. Очищені яйця наріжте на невеликі кубики.
- Корейську моркву трохи розріжте, щоб вона не була такою довгою.
- З кукурудзи злийте зайву рідину і відкиньте на друшляк. Нехай вона постоїть так хвилин 5-10.
- Часник потрібно почистити від лушпиння і дрібно нарізати гострим ножем (або подрібнити за допомогою спеціального преса для часнику).
- Кріп промийте в проточній воді і трохи обсушіть. Дрібно наріжте.
- У салатник покладіть дрібно нарізаний кріп, яйця, крабові палички, часник, кукурудзу і моркву по-корейськи.
- У отриманий салат додайте по столовій ложці майонезу і сметани. Присоліть. Ретельно перемішайте салат, щоб сметана з майонезом рівномірно розподілилися по всіх інгредієнтах.
Швидкий салат з крабових паличок і моркви по-корейськи готовий!