Крем-суп з печериць та плавленого сиру – дуже смачна, яскрава та ніжна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних та урізноманітнюйте звичне меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печериці свіжі 400 гр.
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Сир плавлений 3 ст.л.
- Зелень за смаком
- Олія оливкова 2 ст.л.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
- Очищаємо картоплю, промиваємо її та ріжемо на частини. Подрібнюємо цибулю.
- Відварюємо картопля до м’якого стану в сотейнику.
- У цей час подрібнену цибулю обсмажуємо до м’якості на оливковій олії.
- Доповнюємо цибулю нарізаними печерицями і смажимо всі разом до готовності грибів.
- З’єднуємо варену картоплю з грибною обсмажуванням. Подрібнюємо вміст до стану ніжного пюре.
- Відправляємо в заготівлю плавлений сир. Ретельно вимішуємо.
Крем-суп з печерицями та плавленим сиром готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу разом із зеленню!