Крем-суп з печерицями та плавленим сиром

Крем-суп з печериць та плавленого сиру – дуже смачна, яскрава та ніжна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних та урізноманітнюйте звичне меню.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
  • Очищаємо картоплю, промиваємо її та ріжемо на частини. Подрібнюємо цибулю.
  • Відварюємо картопля до м’якого стану в сотейнику.
  • У цей час подрібнену цибулю обсмажуємо до м’якості на оливковій олії.
  • Доповнюємо цибулю нарізаними печерицями і смажимо всі разом до готовності грибів.
  • З’єднуємо варену картоплю з грибною обсмажуванням. Подрібнюємо вміст до стану ніжного пюре.
  • Відправляємо в заготівлю плавлений сир. Ретельно вимішуємо.

Крем-суп з печерицями та плавленим сиром готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу разом із зеленню!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь