На узбецькому столі завжди є фрукти, коржі, свіжі овочі, кисле молоко і м’ясо. До їжі тут ставляться з великою повагою і приділяють приготування страв багато часу і уваги. Густі, навіть щільні, узбецькі супи нагадують кашу, щедро заправлену курдючним салом або топленим маслом з високим вмістом жиру. Місцеві жителі із задоволенням їдять їх в холодну погоду, чергуючи з не менш калорійними супами на кислому молоці. За рецептами на сайті smachnoho легко приготувати справжню узбецьку шурпу, манти, нархангі і, звичайно, розкішний узбецький плов, в який цілком кладеться головка неочищеного часнику. У узбецької кухні існує безліч способів його приготування – всі вони мають свої особливості і секрети, будь то весільний, літній або просто святковий плов. На десерт узбеки подають просочені сонцем абрикоси, солодкий виноград, цукрову черешню і диню, готують солодощі халвойтар і цукерки на основі горіхів і родзинок.
1 год 50 хв4188
Цей спосіб приготування лагмана трошки відрізняється від усіх попередніх. Якщо до цього ми тушкували овочі і м’ясо, то тут ми все ж більше смажимо. В процесі не потрібно...
1 год 50 хв6190
Коли немає часу довго готувати червоне м’ясо або ви просто його не любите, на допомогу прийде лагман з куркою. Він готується набагато швидше, а виходить при цьому не...
2 год 25 хв7141
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви буде більш насиченим, більш...
2 год 25 хв6184
У цьому рецепті ви не тільки дізнаєтеся, як готувати лагман, але і познайомитеся з процесом приготування справжньої домашньої локшини. Багато часу це у вас не займе, а ось...
2 год 5 хв6149
Якщо ви хочете отримати пряне, пікантне блюдо, цей рецепт для вас. Велика кількість спецій, частина з яких перетираються безпосередньо перед додаванням, що робить їх смак ще більш яскравим....
1 год 15 хв6150
Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...
1 год 45 хв4114
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
2 год 10 хв6112
Знайомства з цим воістину чарівним блюдом краще почати з класичного узбецького рецепта. Соковитий, неймовірно смачний, ароматний – відірватися просто неможливо. Ніжне м’
5 год 25 хв8146
Ось дивлюся я на своїх сусідів по дачі і дивуюся, як вони встигають і за садом-городом дивитися, і закрутки на зиму робити, і на роботу щоранку ходити. Особисто...
1 год 10 хв6212
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
1 год 20 хв8281
Ви яку випічку більше любите: солодку або солону? Якщо другу, то у “Зі Смаком” на цей випадок є просто-таки чарівний рецепт. Самса по ньому-захват і диво! Надувати самсу...
2 год 0 хв2516
Цікаво, що за радянських часів класичний салат Узбекистан можна було спробувати тільки в цій республіці, так як знайти зелену редьку, один з головних інгредієнтів страви, в інших регіонах...
2 год 0 хв612
Сьогодні є різні варіанти цієї узбецької страви, але ми розповімо, як приготувати плов з яловичини, щоб рис був розсипчастим. А також відзначимо важливі моменти, які допоможуть швидко освоїти.