Як приготувати вдома суп лагман зі свинини з овочами і локшиною

суп лагман зі свинини з овочами і локшиною

Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться на смаку страви. Ніяких приправ в цьому рецепті не потрібно, тільки трохи меленого перцю. Тільки природний смак продуктів, підкреслений зеленню і часничком – аромат непередаваний.

У рецепті вказано чітку кількість всіх складових, крім води. Тут все залежить від ваших уподобань. Якщо ви хочете подавати лагман, як першу стравe – не шкодуйте рідини. Якщо як другу, то буде досить додати зовсім трошки водички.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • З м’яса зріжте зайвий жирок і плівку. Потім його потрібно нарізати середніми кубиками.
  • Почистіть цибулю, картоплю, моркву і теж розріжте на кубики, які будуть за розміром менше, ніж м’ясо.
  • Помідори і перець помийте і витріть. У перцю витягніть насіння. Овочі потрібно нарізати шматочками.
  • Зелень помийте і покладіть на рушник або серветки, щоб обсохла. Потім дрібно порубати.
  • Очищений часничок (вам потрібно 2 зубчики) наріжте дрібно-дрібно.
  • У товстостінну каструлю або в сковороду з високими стінками налийте олію – шкодувати не треба.
  • Коли воно розжариться, викладіть в каструлю м’ясо. Обсмажуйте з усіх боків на великому вогні, щоб воно «запечаталося», залишивши сік всередині.
  • Потім до м’яса додайте цибулю і обсмажуйте, перемішуючи, рівно 1 хвилину.
  • Тепер додайте моркву і часник. Обсмажуйте, розмішуючи, півтори хвилини. Вогонь не зменшуйте.
  • Наступним в каструлю потрібно покласти болгарський перець. Перемішайте і обсмажуйте півтори хвилини.
  • Потім до всіх цих продуктів додайте нарізані помідори. Перемішавши.
  • Потім поперчіть, знову перемішайте і тушкуйте ще пару хвилин.
  • Тепер додайте пасту з томатів, влийте 2 склянки гарячої води і добре все змішайте. Тушкуйте ще пару хвилин.
  • Тепер в лагман відправте картоплю і влийте води стільки, скільки захочете – все залежить від консистенції, яку в підсумку хочете отримати.
  • Коли лагман закипить, посоліть, розмішайте. Додайте цілісний гострий перчик.
  • Зробіть вогонь мінімальним, закрийте каструлю кришкою і млоїть півгодини.
  • Поки готується основна частина, відваріть локшину для лагмана.
  • Очистіть часник і наріжте тонкими пластинками.
  • Через 30 хвилин покладіть подрібнену зелень і часник в лагман, розмішайте, знову закрийте кришкою і потоміть буквально хвилину – більше не потрібно.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь