Рецепти італійської кухні
Італійські кекси готуються на основі картопляного пюре. Начинка може бути різна – гриби, солоний лосось, шинка, овочі. Картопляне пюре є оболонкою, а всередині тільки те, що ви виберете.
Casatiello Napolitano – так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.
Історія сбризолони розвивалася у кілька етапів. Спочатку це був дуже скромний десерт для бідних із серії “Три чашки”. Тобто по склянці пшеничного та кукурудзяного борошна плюс цукор.
Макарони беремо із твердих сортів пшениці. З овочів – болгарський перець, огірок, помідори та зелений горошок. Тунець потрібний у своєму соку. Поки вариться паста, ви підготуєте решту інгредієнтів.
Італійці люблять додавати у страви в’ялені томати та базилік. Це класичне поєднання інгредієнтів неймовірно смачне. З його допомогою навіть звичайнісіньку закуску можна перетворити
Панна-котта без додавання желатину Сьогодні відомий багатьом десерт «Панна-котта» отримав свою світову славу, прийшовши до нас з початку минулого століття, з району озер регіону П’
Панна котта з вишнею – простий та смачний італійський десерт, який можна приготувати для романтичної вечері чи дівич-вечора. У панна котті важливо дотримуватись правильних пропорцій: якщо ми візьмемо.
Ароматна цитрусова кислинка у квадраті! Тому що цього разу у нас буде не лише панна-котта з ароматом лимона, а й другий шар із лимонного желе.
Мафін-піца або піца-мафін (Muffin-pizza) – досить популярна англійська страва, що сформувалася під впливом італійської піци. Мафін-піца подають як швидку закуску, особливо зручно
Лазанья з соусом бешамель у домашніх умовах виглядає чудово. Соковита ніжна страва збере за столом велику компанію і принесе незабутнє задоволення. Приготування страви просте, але потребує певних часових.
Класична лазанья з фаршем у духовці – ситна та смачна страва, яка може бути гарним варіантом для святкової вечері або сімейного обіду. Приготування лазаньї освоїть навіть новачок, якщо...
Не знаєте, чим же таким перекусити? Рекомендуємо приготувати просту і дуже смачну італійську страву нашвидкуруч. Ви переконаєтеся, що кращого варіанту, ніж брускетта з моцарелою та
Яскрава зелень руколли, кульки моцарели і солодкі помідори «черрі» – класика кухні Італії і з’єднані в одному салаті, вони створюють неймовірний смак. У цьому рецепті помідори запечемо і.
Якщо ви любите ніжні легкі десерти, пропонуємо рецепт панакоти зі сметани з желе, шоколадом і ягодами малини, які за бажанням можна замінити, наприклад, полуницею або вишнею.
Як перевірити, чи правильно приготовлена панакота? Досить відрізати від неї шматочок за допомогою вилки і подивитися на лінію зрізу. Якщо поверхня зрізу гладка, даний десерт не є італійським,...
Класичний рецепт панакоти з додаванням соусу з полуниці – дивовижний. Полуниця освіжає смак ласощів і надає йому надзвичайно красивий вигляд. Якщо вам раптом захотілося солоденького, але не хочеться.
Багатьом любителям десерту не особливо подобається насичений запах ванілі, тому кулінари знайшли спосіб, який дозволяє приглушати його. Наприклад, доповнюють панакоту ягідними сиропами
Італійська кухня славиться не тільки смачною піцою і випічкою. Десерти, виконані італійськими кулінарами, володіють чарівним смаком і ніжною текстурою, як, наприклад, відоме всім блюдо панакота.
Щоб приготувати справжню панакоту, варто вибрати жирні вершки-30-33%. Ідеальний варіант – обзавестися натуральною ваніллю, проте це не дуже дешево і не завжди доступно, тому використовуйте
Найсмачніший гарячий шоколад ви приготуєте за особливим італійським рецептом. Використовуйте яскраву кулінарну ідею, щоб урізноманітнити звичне меню та порадувати близьких.