Рецепти італійської кухні
Сир з родзинками — улюблена начинка для випічки моєї бабусі. Але не тільки ватрушки вона нею начиняла. Як зараз пам’ятаю: залітаємо ми з братом з двору на кухню,...
Якщо ви досі пробували тільки лазанью болоньєзе, то вас ще чекає багато відкриттів в італійській кухні. Італійці готують лазанью практично з будь-яких продуктів. Перед вами якраз такий, не.
Песто – вишуканий соус, рецепт якого знає кожен шанувальник італійської кухні. Влітку його можна готувати хоч кожен день, але і заготовити на зиму таку приправу в домашніх умовах...
Печиво савоярді, яке ще називають «дамські пальчики», виходить в домашніх умовах дуже смачним, добре вбирає будь-які сиропи і джеми, часто використовується в якості основи для десертів, здебільшого для.
Лімончело — солодкий, терпкий, освіжаючий італійський напій, який не зрівняється ні з чим. Пропонуємо рецепти його приготування у домашніх умовах. Класичний рецепт Традиційний спосіб