2 год 30 хв4
Існує багато рецептів приготування м’яса на мангалі. Люля-кебаб з курки – одне з них, до того ж його можна назвати дієтичним, оскільки робиться воно з білого нежирного м’яса....
1 год 20 хв3
Аджика прийшла до нас з Абхазії, де є традиційною пікантною гострою приправою до різних страв. У нас ця закуска прижилася більше у більш м’яких та гармонійних за смаком...
1 год 50 хв2
Грузинські хачапурі «Човник з яйцем» – це дуже апетитна та смачна страва традиційної грузинської кухні. Приготувати таке частування в домашніх умовах зможе будь-хто.
2 год 15 хв10
Люля-кебаб у лаваші на мангалі – страва азербайджанської кухні, приготовлена з м’ясного чи рибного фаршу з великою кількістю спецій та приправ, який нанизують на шампур чи шпажку та.
24 год 0 хв2
Аджику можна готувати з такого, здавалося б, нехарактерного овоча, як буряк. Закуска виходить в міру гострою, солодкою і досить ситною, гармонійно поєднується зі стравами з червоного та білого.
60 хв2
Ліниві хачапурі з сиром у духовці відмінно урізноманітнюють ваше домашнє меню, а також порадують простим кулінарним процесом. Для простого приготування використовуйте перевірений рецепт
1 год 30 хв3
Ця гостра та пікантна закуска дуже популярна. Вона готується без варіння, тому добре зберігає всі корисні речовини та смак. Її не просто їдять, а й на її основі...
Хачапурі із сиром на сковороді
45 хв2
Хачапурі із сиром на сковороді – це швидкий і простий варіант приготування апетитного грузинського частування. Готові хачапурі можна подавати як доповнення до ситних гарячих страв: м’
1 год 50 хв5
Хочу поділитися рецептом справжнього люля-кебаб із баранини на мангалі. Секрет смачної страви в тому, щоб кількість м’ясного фаршу з баранини була вдвічі більша за кількість цибулі.
3 год 0 хв3
Гостра, пряна аджика – ідеальна пара до червоного м’яса та різноманітних м’ясних страв. Приготування аджики на зиму не займає багато часу, за смаком вона вигідно відрізняється від покупної.
1 год 50 хв4
Хачапурі по-мегрельськи – неймовірно смачне і апетитне частування, перед яким буде важко встояти. Готовий продукт яскраво урізноманітнить ваш домашній або святковий стіл.
30 хв3
Люля-кебаб ідеально підходить для пікніка. Спробуйте варіант приготування з картоплі на мангалі. Страва виходить ситною, з приємним ароматом диму. Подавати частування можна зі свіжими
1 год 20 хв6
Хачапурі по-імеретинськи відрізняється ніжним смаком і апетитним виглядом. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно.
50 хв10
Напевно, всі чули про найпопулярнішу м’ясну страву кавказької кухні – люля-кебаб на шампурах, проте, можливо, не всі ще встигли спробувати її приготувати. І дуже дарма, адже готується люля-кебаб.
1 год 15 хв4
Класичне хачапурі по-аджарськи – це яскрава і неймовірно смачна страва традиційної грузинської кухні. Приготувати таке частування у домашніх умовах зможе кожен. Використовуйте для цього
3 год 50 хв8
Любителі кавказької кухні точно оцінять цей рецепт долми. Фарш з яловичини загорнутий у виноградне листя, стає соковитим і набуває чудовий аромат.
40 хв2
Салат з баклажанів по-грузинськи – яскраве і барвисте частування. Аромат закуски і поєднання овочів доставить непередаване задоволення. Простий рецепт займає мінімум часу, приготувати його зможе кожен.
3 год 20 хв5
Долма по-азербайджанськи – цікаве і смачне блюдо, яке можна подати не тільки в будні, а й на святковий стіл. Для начинки використовується м’якоть баранини і велику кількість пряної...
вірменська пасуц долма
2 год 50 хв10
Пропонуємо вам спробувати ситне і корисне вірменське блюдо. Пасуц долма або по-іншому пісна долма підходить для правильного харчування. Виноградне листя робить блюдо неймовірно ароматним і смачним.
291 год 0 хв4
Варення із зелених волоських горіхів – Вірменський рецепт, який варто взяти на замітку багатьом господиням. Така заготовка порадує вас оригінальним смаком, цікавим видом і корисними властивостями.