український борщ
3 год 0 хв3
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало
2 год 0 хв10
Магазинна ковбаса завжди викликала у мене багато питань. Абсолютно незрозуміло, з чого і в яких умовах її готують. Причому це не залежить від ціни: зустрічався мені і якісний...
Хрін з медом і журавлиною
40 хв12
Цей соус можна залишити в прохолодному місці на кілька місяців. Завдяки кисло-солодким добавкам виходить приємний смак. Представлений рецепт покроковий стане в нагоді тим, хто хоче
Хрін з буряком на зиму
40 хв12
Коренеплід добре гармонує з буряком. Завдяки цьому приправа знаходить насичено-рожевий колір. Рецепт покроковий дуже простий.
Хрін з томатами на зиму
45 хв12
Гостра приправа з помідорами прекрасно поєднується з м’ясними стравами. Заготівля може бути надійним захистом від застуди.
Рецепт хрону на зиму з майонезом
30 хв12
Пекучий коренеплід можна заготовлювати у вигляді соусів. Заправка з майонезом відмінно гармонує з м’ясом, рибою, овочами. Приготування не займе багато часу.
40 хв6
М’ясні котлети — це класика. А ви знали, що їх можна приготувати без м’яса? Так, ви не помилилися. Сьогодні я хочу показати вам, як це можна зробити. Настільки...
50 хв6
Любов до вареників у мене з дитинства: бабуся-майстриня завжди готувала їх по-особливому! На відміну від тонких магазинних, вона робила їх пишними, майже що круглими. І тісто у них...
Ліниві бендерики з лаваша
35 хв5
Цими ласощами пригощала моя троюрідна сестра, коли ми з родиною гостювали у неї на Закарпатті. Коронних страв на столі було хоч відбавляй. Але серед усіх самими незвичайними здалися...
50 хв4
Вареники ліплю рідко, але з запасом. Виділяю день на те, щоб забити морозилку. Зате потім їмо довго. Завжди використовую один перевірений роками рецепт заварного тіста. А готую вареники...
2 год 0 хв8
Я дуже люблю пекти різні пироги. Особливо з яблуками. Більшість рецептів вимагають певних сортів, конкретного ступеня солодощі і соковитості. В кінці зими домашні яблука часто втрачають частину своїх.
Юшка грибна по закарпатськи з сухих грибів
60 хв16
Як приготувати домашню юшку грибну по закарпатськи з сухих грибів український рецепт.
72 год 23 хв6
Ділюся рецептом квашеної капусти з журавлиною і яблуками. Я дуже люблю ферментовану капусту, а за цим рецептом вона виходить дуже смачною і хрусткою. Готується все просто і відносно...
котлети по-київськи класичні
1 год 30 хв
Цій страві більш 200 років, за час існування з’явилося кілька різних варіантів його виконання. Декілька покрокових рецептів приготування котлет по-київськи — в добірці.
запіканка з сиру з манкою
45 хв
Як приготувати запіканку з сиру з манкою в духовці так, щоб вона сподобалася і дорослим, і дітям? Допоможуть прості і докладні рецепти, представлені далі. Простий рецепт сирної запіканки...
Пісні вареники з картоплею
60 хв
Пісні вареники з картоплею – смачне і ситне блюдо, покроковий рецепт якого знають багато господинь. Особливість таких вареників в тому, що приготувати їх можна не тільки з картоплею,...