Курячі котлети з плавленим сиром

Коли в одному із закладів фастфуду нашого міста тільки з’явилися нагетси, вся дітвора накинулася на них, як на смачніше зі страв. І не важливо, що скибочки курки смажилися в олії 3-денної давності. Тоді-то мені і спало на думку знайти наггетсам гідну заміну. Такою стали котлети з плавленим сиром.

Звичайно, це блюдо теж не можна назвати дієтичним і здоровим. Але, як говорив класик, найприємніші в житті речі рідко бувають корисними. Рубані курячі котлети з плавленим сиром готую раз в тиждень або два, адже вони досить калорійні. Однак рідні їх сприймають як справжні ласощі.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Філе наріжте дрібними шматочками, пересипте їх в глибоку миску. Сирок хвилин на 20 закиньте в морозилку. Потім натріть його на дрібній тертці прямо до філе.
  • Туди ж відправте борошно і часник, пропущений через прес. Вбийте в миску пару яєць, додайте майонез. Посоліть і поперчіть масу, додайте спеції за смаком. Перемішайте.
  • Мокрими руками сформуйте з готової суміші невеликі котлетки. Кожну обваляйте в панірувальних сухарях. Смажте котлетки на розігрітій олії до золотистої скоринки.

Рубані курячі котлети з плавленим сиром по виду нагадують нагетси, але за смаком — набагато ніжніше. Як гарнір готую картоплю пюре або запечену разом з іншими овочами. Неймовірно просте домашнє блюдо, яке хочеться готувати кожен день. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь