Курячий суп з локшиною та картоплею – це дуже смачне, ароматне та поживне частування для вашого обіднього столу. Цікавий суп легко приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курячі крильця 250 гр.
- Вода 1.5 л.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Локшина 60 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за смаком
- Рослинна олія 1 ст.л.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти зі списку. Овочі можна заздалегідь очистити і промити під водою.
- Курячі крила також гарненько обдаємо водою. Даємо їм обсохнути.
- Викладаємо курячі частини в каструлю. Заливаємо продукт водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння та після варимо 35 хвилин. Періодично знімаємо пінку.
- Картоплю ріжемо кубиками. Відправляємо їх у готовий гарячий бульйон. Варимо 15 хвилин.
- Подрібнюємо цибулю.
- Морквину натираємо на великій тертці.
- Обсмажуємо овочі на сковороді з олією до м’якості. Викладаємо в бульйон.
- Солимо суп і перчимо до смаку. Відправляємо сюди локшину. Готуємо 1,5 хвилини.
- Доповнюємо блюдо подрібненою ароматною зеленню і вимикаємо плиту.
Курячий суп з локшиною і картоплею готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!