Курячий суп з локшиною та картоплею

Курячий суп з локшиною та картоплею – це дуже смачне, ароматне та поживне частування для вашого обіднього столу. Цікавий суп легко приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти зі списку. Овочі можна заздалегідь очистити і промити під водою.
  • Курячі крила також гарненько обдаємо водою. Даємо їм обсохнути.
  • Викладаємо курячі частини в каструлю. Заливаємо продукт водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння та після варимо 35 хвилин. Періодично знімаємо пінку.
  • Картоплю ріжемо кубиками. Відправляємо їх у готовий гарячий бульйон. Варимо 15 хвилин.
  • Подрібнюємо цибулю.
  • Морквину натираємо на великій тертці.
  • Обсмажуємо овочі на сковороді з олією до м’якості. Викладаємо в бульйон.
  • Солимо суп і перчимо до смаку. Відправляємо сюди локшину. Готуємо 1,5 хвилини.
  • Доповнюємо блюдо подрібненою ароматною зеленню і вимикаємо плиту.

Курячий суп з локшиною і картоплею готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь