Курячий суп з локшиною та яйцем – дуже смачне, цікаве та ситне частування для вашого сімейного обіду. Приготувати його у домашніх умовах зможе кожен. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх близьких і урізноманітнюйте звичне меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Локшина 60 гр.
- Сіль на смак
- Зелень на смак
- Для бульйону
- Курка ½ шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Курячі частини разом з очищеною цибулею і морквою заливаємо водою. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо до готовності курки.
- Решту овочів потрібно подрібнити. Дрібно ріжемо цибулю і натираємо моркву. Обсмажуємо до м’якості на сковороді.
- Невеликими кубиками обробляємо очищену картоплю. Відправляємо картоплю та засмажку в готовий бульйон, з якого попередньо витягаємо овочі та курку.
- Даємо курці охолонути, відокремлюємо м’ясо від кісточок.
- Відправляємо куряче м’ясо назад в бульйон. Сюди ж кладемо локшину, сіль, тонким струменем вливаємо збите яйце. Готуємо страву ще 5-10 хвилин. В кінці додаємо зелень.
Курячий суп з локшиною та яйцем готовий. Розливайте частування по тарілках і подавайте до столу!