Курячий суп з локшиною та яйцем

Курячий суп з локшиною та яйцем – дуже смачне, цікаве та ситне частування для вашого сімейного обіду. Приготувати його у домашніх умовах зможе кожен. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх близьких і урізноманітнюйте звичне меню.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Курячі частини разом з очищеною цибулею і морквою заливаємо водою. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо до готовності курки.
  • Решту овочів потрібно подрібнити. Дрібно ріжемо цибулю і натираємо моркву. Обсмажуємо до м’якості на сковороді.
  • Невеликими кубиками обробляємо очищену картоплю. Відправляємо картоплю та засмажку в готовий бульйон, з якого попередньо витягаємо овочі та курку.
  • Даємо курці охолонути, відокремлюємо м’ясо від кісточок.
  • Відправляємо куряче м’ясо назад в бульйон. Сюди ж кладемо локшину, сіль, тонким струменем вливаємо збите яйце. Готуємо страву ще 5-10 хвилин. В кінці додаємо зелень.

Курячий суп з локшиною та яйцем готовий. Розливайте частування по тарілках і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь