Перша страва, приготована за цим рецептом, має дуже насичений вершковий смак і аромат. Такий супчик можна приготувати дуже швидко і витратити мінімум сил. У складі тільки натуральні інгредієнти, власноруч приготований бульйон і плавлений сир – для ніжності.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
- Для бульйону промиваємо курку і заливаємо 2-2,5 літрами чистої води. Відправляємо на плиту і доводимо до кипіння на максимальному вогні, потім мінімізуємо полум’я і готуємо близько 30 хвилин до готовності птиці. При появі пінки – відразу ж прибираємо її.
- Готовий бульйон солимо на свій смак.
- Приступимо до овочів. Морквину і картоплю очищаємо від шкірки і ретельно обмиваємо.
- Картоплю нарізаємо брусками середньої товщини.
- Морквину натираємо на середній тертці або вручну нарізаємо дрібним кубиком.
- Підготовлені овочі відправляємо в киплячий бульйон і гарненько перемішуємо.
- Як тільки картопля стане м’якою – всипаємо вермішель і варимо, згідно з рекомендаціями на упаковці.
- Для аромату і зовнішнього вигляду подрібнюємо кілька гілочок кропу.
- Нашатковану зелень засипаємо в гарячий суп.
- Заморожений сир натираємо на максимально дрібній тертці.
- Готовий суп розливаємо по піалах.
- У кожну порцію додаємо по кілька ложок плавленого сиру.
Все активно перемішуємо прямо в тарілці і подаємо до столу. Приємного апетиту!