Лдечий оселедець під шубою з яйцем – це оригінальна і бюджетна закуска, яка прикрасить ваш святковий стіл, накритий з будь-якого приводу, і однозначно приємно здивує найвитонченіших гостей. З приготуванням впорається навіть дитина, особливо якщо попередньо відварити овочі.
Інгредієнти
Порції: –+
- Буряк 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Куряче яйце 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Оселедець 1 шт.
- Майонез столовий молочний 100 гр.
- Сіль за смаком
Кроки
- У підсоленій воді відварюємо до готовності промиту картоплю, буряк та моркву. Далі варимо яйця близько 10 хвилин після закипання і перекладаємо у крижану воду, очищаємо від шкаралупи.
- Яйця розрізаємо навпіл і дістаємо жовток. Жовтки розминаємо вилкою, а білки відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин.
- Відварені овочі тремо на тертці з дрібними отворами і змішуємо з жовтками, майонезом, подрібненою цибулею та сіллю.
- Фаршируємо білки отриманим складом та декоруємо.
Приємного апетиту!