Ледачий оселедець під шубою з яйцем

Лдечий оселедець під шубою з яйцем – це оригінальна і бюджетна закуска, яка прикрасить ваш святковий стіл, накритий з будь-якого приводу, і однозначно приємно здивує найвитонченіших гостей. З приготуванням впорається навіть дитина, особливо якщо попередньо відварити овочі.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • У підсоленій воді відварюємо до готовності промиту картоплю, буряк та моркву. Далі варимо яйця близько 10 хвилин після закипання і перекладаємо у крижану воду, очищаємо від шкаралупи.
  • Яйця розрізаємо навпіл і дістаємо жовток. Жовтки розминаємо вилкою, а білки відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин.
  • Відварені овочі тремо на тертці з дрібними отворами і змішуємо з жовтками, майонезом, подрібненою цибулею та сіллю.
  • Фаршируємо білки отриманим складом та декоруємо.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь