Поживна окрошка з редискою і ковбасою стане відмінним рішенням для літнього обіду. Просте в приготуванні блюдо порадує домашніх своїм насиченим смаком і свіжим ароматом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 4 шт.
- Ковбаса 300 гр.
- Огірок 1 шт.
- Редиска 4 шт.
- Зелень за смаком
- Куряче яйце 2 шт.
- Сіль за смаком
- Вода 2 ст.
- Сметана 30% 3 ст. л.
Кроки
- Підготуємо потрібні продукти. Картопля і яйце заздалегідь відварюємо і повністю охолоджуємо.
- Далі картоплю ріжемо на невеликі рівні за розміром шматочки.
- Ковбасу теж слід обробити дрібними кубиками.
- Остигнувші яйця очищаємо і також подрібнюємо.
- Обдаємо під водою огірок і обробляємо його ножем.
- Тонкими шматочками нарізаємо редиску.
- Подрібнюємо зелень. Можна брати будь-яку. Особливо добре підходить зелена цибуля або ароматний кріп.
- З’єднуємо всі продукти в одній тарілці, солимо їх, заливаємо водою, сметаною і розмішуємо.
Домашня окрошка готова!