Літня окрошка на сметані з ковбасою і редискою

Поживна окрошка з редискою і ковбасою стане відмінним рішенням для літнього обіду. Просте в приготуванні блюдо порадує домашніх своїм насиченим смаком і свіжим ароматом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Підготуємо потрібні продукти. Картопля і яйце заздалегідь відварюємо і повністю охолоджуємо.
  • Далі картоплю ріжемо на невеликі рівні за розміром шматочки.
  • Ковбасу теж слід обробити дрібними кубиками.
  • Остигнувші яйця очищаємо і також подрібнюємо.
  • Обдаємо під водою огірок і обробляємо його ножем.
  • Тонкими шматочками нарізаємо редиску.
  • Подрібнюємо зелень. Можна брати будь-яку. Особливо добре підходить зелена цибуля або ароматний кріп.
  • З’єднуємо всі продукти в одній тарілці, солимо їх, заливаємо водою, сметаною і розмішуємо.

Домашня окрошка готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь