Листковий салат з червоною рибою і авокадо

Листковий салат з червоною рибою і авокадо

Листкові салати готують на Новий Рік дуже часто. Це красиві і дуже смачні страви, які займають центральне місце на столі. Простий рецепт з покроковими фото дозволить порадувати гостей апетитною новинкою.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Картоплю з буряком відварити до готовності. Яйця зварити круто.
  • Для складання салату знадобиться кулінарне кільце. Стакан змастити зовні маслом і поставити в центр форми.
  • Почистити картоплю, пропустити крізь велику тертку і викласти навколо склянки, притискаючи ложкою. Змастити майонезом.
  • Рибу порізати на шматочки довільного розміру і викласти поверх картоплі.
  • Авокадо помити і розрізати на половинки, дістати кісточку. З однієї частини прибрати шкірку і розім’яти до стану пюре.
  • Додати до пюре рослинну олію і чайну ложку лимонного соку. Змішавши.
  • З іншої половинки авокадо теж прибрати шкірку. М’якоть нарубати невеликими шматочками, додати до пюре і перемішати.
  • Покласти авокадо поверх риби. Вирівняти шар.
  • Очистити і дрібно нарубати цибулю. Додати в салат.
  • Полити верхній шар страви майонезом і вирівняти.
  • Буряк пропустити крізь велику тертку і викласти з неї новий шар. Змастити майонезом і вирівняти.
  • Порубати зелену цибулю. Яйця почистити і подрібнити за допомогою дрібної терки. Прикрасити цими інгредієнтами салат.
  • Готову страву залишити в холодильнику на півгодини, після чого обережно прибрати форму і стакан.

Замість червоної риби можна взяти оселедець – тоді вийде незвичайний варіант «Шуби».

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь