Листковий салат з консервованим тунцем і кукурудзою

Продукти для такого салату знайдуться в будь-якому холодильнику. Але, незважаючи на абсолютно простий склад, блюдо виходить дуже ефектним. Весь секрет – у формуванні закуски рівними шарами. Поверхню прикрашаємо щедрою посипкою зелені і скибочкою лимона, що не тільки візуально прикрашає, але і дає свіжий пряний аромат. Подавати салат рекомендуємо порційними шматочками, щоб проявити гарний зріз закуски.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • З тунця зливаємо рідину і розминаємо м’якоть на виделкою. Укладаємо отриману масу на дно глибокої салатниці рівним шаром.
  • Змащуємо невеликою кількістю майонезу.
  • Кукурудзу відкидаємо на друшляк і даємо соку стекти. Розміщуємо зерна поверх тунця, розрівнюємо.
  • Покриваємо тонким шаром майонезу.
  • Огірки промиваємо і обсушуємо. Нарізаємо маленькими кубиками. Викладаємо їх рівномірним шаром поверх кукурудзи.
  • Знову робимо тонким шар майонезу.
  • Варені яйця натираємо на крупній тертці і висипаємо наступним шаром на огірки. Вирівнюємо.
  • Петрушку і пір’я зеленої цибулі миємо і просушуємо. Подрібнюємо підготовлену зелень ножем і викладаємо останнім шаром на яйця. Вирівнюємо. Поверхню прикрашаємо тонким зрізом лимона.

Готовому салату даємо постояти годину в холодильнику, щоб шари просочилися.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь