М’ясний бульйон

М’ясний бульйон – це універсальний продукт, на основі якого готується величезна кількість смачних та ароматних страв. Для того щоб бульйон вийшов прозорим, важливо постійно знімати пінку, а для насиченості смаку додавати трохи овочів та спецій.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Спочатку очищаємо та промиваємо овочі разом з м’ясом.
  • Свинину заливаємо водою та на помірному вогні доводимо до кипіння.
  • Видаляємо пінку і зменшуємо нагрівання.
  • Закидаємо в каструлю овочі, зелень та сіль – проварюємо на мінімальному полум’ї близько однієї-півторої години.
  • Приблизно за 5-10 хвилин до готовності приправляємо бульйон лаврушкою, горошинами перцю та сіллю.
  • Наваристий бульйон проціджуємо будь-яким зручним способом.

Розливаємо по піалах та обідаємо. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь