Маринована капуста з оцтом швидкого приготування

Маринована за цим рецептом капуста володіє ненав’язливим, свіжим і приємним смаком. А найголовніше, що насолоджуватися такою капустою ви зможете через кілька годин.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
7 год 20 хвДрук
  • Для маринаду з’єднуємо теплу воду з цукром, сіллю і рослинною олією. Гарненько перемішуємо.
  • Доводимо маринад до кипіння під кришкою і знімаємо його з вогню. Ми залишаємо маринад остигати до теплого стану.
  • Дрібно нашаткувати капусту і поміщаємо її в таз або велику миску.
  • Промиваємо банки з содою, обдаємо їх киплячою водою і обсушуємо.
  • Очищену моркву натираємо на крупній тертці і змішуємо з капустою. Розкладаємо овочі по банках.
  • Вливаємо в маринад оцет і перемішуємо. Потім заливаємо маринадом капусту.
  • Банки щільно закриваємо і залишаємо в холодильнику мінімум на 6 годин.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь