Маринована за цим рецептом капуста володіє ненав’язливим, свіжим і приємним смаком. А найголовніше, що насолоджуватися такою капустою ви зможете через кілька годин.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 500 гр.
- Морква 1 шт.
- Оцет столовий 9% 100 мл.
- Рослинна олія 100 мл.
- Сіль 30 гр.
- Цукор-пісок 70 гр.
- Вода 500 мл.
Кроки
- Для маринаду з’єднуємо теплу воду з цукром, сіллю і рослинною олією. Гарненько перемішуємо.
- Доводимо маринад до кипіння під кришкою і знімаємо його з вогню. Ми залишаємо маринад остигати до теплого стану.
- Дрібно нашаткувати капусту і поміщаємо її в таз або велику миску.
- Промиваємо банки з содою, обдаємо їх киплячою водою і обсушуємо.
- Очищену моркву натираємо на крупній тертці і змішуємо з капустою. Розкладаємо овочі по банках.
- Вливаємо в маринад оцет і перемішуємо. Потім заливаємо маринадом капусту.
- Банки щільно закриваємо і залишаємо в холодильнику мінімум на 6 годин.
Приємного апетиту!