Мариновані огірки з кетчупом чилі — оригінальний і дуже смачний рецепт

Мариновані огірки з кетчупом чилі

Хочу поділитися і ось таким відкриттям цього року — хрусткі мариновані огірки з Чилі кетчупом! Чесно зізнаюся, раніше про такі не чула і не готувала. Коли натрапила, довго сумнівалася, чи варто такий експеримент проводити. Але все ж я зважилася. Відгуки у цього виду маринування просто чудові і тому я буду їх готувати.Огірочки виходять солоденькими і з гостринкою. Думаю, вам обов’язково сподобаються.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Залийте чисто вимиті огірки холодною водою і залиште на 3-4 години.
  • Простерилизуйте банки вашим улюбленим способом.
  • рецепт огірків з кетчупом
    Приготуйте маринад. Для цього в каструлю налийте води, потім додайте сіль, цукор і кетчуп Чилі. Добре перемішайте і дайте закипіти. Через 2-3 хвилини кипіння, зніміть з вогню і влийте оцет.
  • рецепт маринованих огірків з кетчупом чилі
    У банки покладіть лавровий лист, часник і перець, розділивши спеції порівну між банками.
  • огірки з кетчупом чилі на зиму
    Потім покладіть дуже щільно огірочки.
  • огірки в кетчупі чілі
    Тепер залийте дуже палаючим, тільки що кипівшим маринадом огірки в банках. Маринад не повинен встигнути охолонути. Він буде червоного кольору і хрусткі мариновані огірки будуть виглядати, немов вони приготовлені в томатному соку.
  • Гарячі банки, відразу після заливки маринаду, необхідно закрутити кришками або закатати (в залежності від того, що ви використовуєте), перевернути і поставити на кришки. Перевірте герметичність банок. Укутайте ковдрою і залиште на добу до повного охолодження.

Результат вас дуже порадує. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 4 оцінки, середнє 4.75 з 5 )
Залишити відповідь