Мариновані опеньки по-корейськи

Опеньки, мариновані по-корейськи, чудово урізноманітнюють колекцію заготовок. Грибочки, приготовані за цим рецептом, виходять надзвичайно ароматними та трохи пікантними. Обсмажена цибуля у складі страви вигідно підкреслює смак грибів.

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 66 ккал
Білки: 1.7 г
Жири: 4.2 г
Вуглеводи: 4.8 г
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Готувати мариновані опеньки по-корейськи просто! Промийте та почистіть гриби, а потім відваріть їх протягом п’ятнадцяти хвилин з моменту закипання.
  • Далі потрібно відкинути гриби на друшляк, добре промити і обсмажити на розігрітій з олією сковороді до золотистого відтінку.
  • Далі потрібно додати до грибів дрібно нарізану очищену цибулю і продовжувати готувати на помірному вогні.
  • Гриби з цибулею перекладіть у миску, коли вони дійдуть готовності.
  • Моркву та часник очистіть та наріжте. Нарізати краще дрібно, але можна орієнтуватися на власний смак.
  • Перемішайте моркву та часник із обсмаженими грибами з цибулею та посоліть. Додайте суміш перців, посоліть, перемішайте.
  • Банки простерилізуйте, просушіть. Кришки прокип’ятіть.
  • Розведіть в олії від обсмажування грибів оцет, олію та цукор. Додайте склянку води та спеції за смаком. Маринад прокип’ятіть.
  • У банки з щільно утрамбованими грибами влийте маринад по саму шийку банок.
  • Далі потрібно пастеризувати заготівлю протягом сорока хвилин із моменту закипання води в каструлі. Відразу ж закатайте банки.
  • Переверніть гриби догори дном і утепліть. Коли заготівля повністю охолоне, заберіть на зберігання у спеціальне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь