Мариновані стрілки часнику по-корейськи на зиму

Мариновані стрілки часнику по-корейськи на зиму

Якщо у вас видався урожай часнику – не поспішайте викидати соковиті ароматні стріли, адже з них можна приготувати чудову закуску в азіатському стилі, яка поєднується з м’ясними стравами і прекрасно виступає в ролі свіжого доповнення.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Яскраво-зелені стрілки нарізаємо невеликими смужками довжиною близько 3-5 сантиметрів, обов’язково обрізаючи насіннєву частину – нам вона не стане в нагоді.
  • Отримані смужки обсмажуємо на невеликій кількості оливкової олії до утворення апетитної скоринки.
  • Як тільки стебла стануть м’якими – вливаємо соєвий соус, додаємо цукровий пісок, спеції, подрібнений лавр і оцет. Готуємо на повільному вогні, поки соус не загусне.
  • Стрілки знімаємо з вогню, даємо час охолонути і додаємо дрібно порубаний часник – гарненько перемішуємо.
  • Готову закуску перекладаємо в чисті пластикові або скляні контейнери і зберігаємо в холодильній камері по двох місяців.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь