Морквяні котлети з рисом

Я знайшла відмінний спосіб застосування гарніру, що залишився з вечері. Готую з нього морквяні котлети, які полюбила вся сім’я. Чоловік просто так тягає, без гарніру. А син призвичаївся робити з них бургери! Ділюся рецептом!

До речі, рисові котлети точно сподобаються тим, хто не їсть м’ясо або постить. Ніякого фаршу, яєць, молока. А готувати як просто: обсмажила цибулю з морквою, додала відварений рис, спеції, зліпила кульки — і на сковороду. Загалом, мрія господині!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
40 хвДрук
  • Насамперед відваріть рис і остудіть його. Наріжте цибулю і обсмажте її до золотистого кольору.
  • Тим часом очистіть моркву і натріть її на середній тертці. Додайте до цибулі, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на повільному вогні до м’якості моркви.
  • Коли морква охолоне, додайте сіль, пропущений через прес часник, перець, крохмаль і рис. Перемішайте.
  • Сформуйте котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді з двох сторін.

Спробуйте додати зелень або спеції за смаком в морквяні котлети з рисом. А якщо хочете більш дієтичний варіант, блюдо можна приготувати на пару або запекти в духовці.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь