Намазка на хліб з оселедця, яєць і моркви

Намазка на хліб із оселедця, яєць і моркви дозволить за пару хвилин приготувати смачну закуску для всієї родини. Склад продуктів підібраний таким чином, щоб маса вийшла ніжною, а відтінки смаків усіх складових гармонійно поєднувалися між собою.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
50 хвДрук
  • Зваріть морквину та яйця. Коли вони охолонуть, очистіть їх.
  • Якщо ви хочете отримати однорідну пастоподібну масу, то для подрібнення продуктів використовуйте блендер. Якщо вам подобається відчувати шматочки та смак окремих інгредієнтів, то візьміть м’ясорубку.
  • Всі продукти по черзі прокрутіть через м’ясорубку у миску. Вершкове масло попередньо підморозьте.
  • Далі додайте в намазку майонез, знову перемішайте масу. Перекладіть намазку у зручну ємність для зберігання.
  • Наносите намазку з оселедця на скибочки хліба або підсмажені грінки.

Подавайте їх до столу у вигляді холодної закуски. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь