Намазка на хліб із оселедця, яєць і моркви дозволить за пару хвилин приготувати смачну закуску для всієї родини. Склад продуктів підібраний таким чином, щоб маса вийшла ніжною, а відтінки смаків усіх складових гармонійно поєднувалися між собою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Оселедець солоний 100 гр.
- Морква 2 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Сир твердий 70 гр.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Зелень за бажанням
- Масло вершкове 70 гр.
Кроки
- Зваріть морквину та яйця. Коли вони охолонуть, очистіть їх.
- Якщо ви хочете отримати однорідну пастоподібну масу, то для подрібнення продуктів використовуйте блендер. Якщо вам подобається відчувати шматочки та смак окремих інгредієнтів, то візьміть м’ясорубку.
- Всі продукти по черзі прокрутіть через м’ясорубку у миску. Вершкове масло попередньо підморозьте.
- Далі додайте в намазку майонез, знову перемішайте масу. Перекладіть намазку у зручну ємність для зберігання.
- Наносите намазку з оселедця на скибочки хліба або підсмажені грінки.
Подавайте їх до столу у вигляді холодної закуски. Смачного!