Наполеон на лимонаді від циганки Галини

Знаменитий торт «Наполеон» можна приготувати усілякими способами. Їхня кількість просто величезна! Адже тісто для цього десерту готується на молоці, пиві та навіть лимонаді. Все вірно! І «Дюшес», і «Тархун» чудово підійдуть для цього завдання. Коржі з ними виходять шалено ніжними та смачними!

Приготуйте такий популярний десерт за рецептом циганки Галини, додавши до нього лимонад. Тисячі захоплених підписників цього кулінарного блогера стверджують, що смачнішого за «Наполеон» вони ще не куштували. А що скажете ви?

Тісто для цього торта готуємо у фритюрі. Поливаємо його активно олією. Так коржі вийдуть максимально шаруватими, хрусткими та ніжними. Тільки пам’ятайте, що їх необхідно буде викласти на блюдо, застелене паперовим рушником, щоб воно ввібрало в себе зайвий жир.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Готуємо крем. Перемішуємо цукор зі 120 г пшеничного борошна. Додаємо яйця та ванільний цукор. Знову все перемішуємо.
  • Доводимо молоко до кипіння. Поступово вводимо його в суміш із борошна та яєць. Перемішуємо все. Потім вирушаємо на вогонь. Варимо до загусання, постійно помішуючи. Даємо охолонути.
  • Готуємо тісто. Змішуємо 500 г пшеничного борошна із сіллю та лимонадом. Замішуємо однорідне тісто.
  • Тісто розділяємо на шматочки однакового розміру. Скачуємо їх у кульки. Присипаємо борошном. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.
  • Розкочуємо тісто в тонкі круглі заготовки. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді зі олією з двох сторін до золотистості.
  • Згущене молоко збиваємо з розм’якшеним вершковим маслом до світлої пишної маси. Акуратно додаємо до неї заварний крем, що остигнув. Ретельно збиваємо.
  • Збираємо торт. Викладаємо коржі на блюдо. Добре промазуємо їх кремом, поступово його розподіляючи.
  • Подрібнюємо один корж у крихту. Посипаємо нею торт. Залишаємо на 3-4 години для просочення.

Обов’язково спробуйте приготувати цей знаменитий десерт, використовуючи лимонад. Дітки вам скажуть лише спасибі. Адже «Наполеон» з ніжним кремом, приготовлений із таким цікавим інгредієнтом, їм сподобається!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь