Навариста юшка з щуки

Навариста юшка з щуки – максимально простий і апетитний спосіб нагодувати рідних та близьких. Якщо у вашій родині є рибалки, то, швидше за все, ви знаєте не один рецепт юшки. Я готую запашний суп часто, дуже вже сім’я любить рибу. Нескладна бюджетна їжа під силу навіть новачкам.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Заморожену щуку дістаємо і даємо розтанути. Для наваристого бульйону відокремлюємо філе, залишивши на хребті частину м’яса. Філе нам не знадобиться. Хребет вичищаємо, обов’язково прибираємо чорну плівку. Розрізаємо хребет на кілька частин.
  • Хребти поміщаємо у каструлю. Вливаємо очищену воду. Солимо. На розсуд кладемо прянощі. Насипаємо запашний горошок та листи лавра. Кип’ятимо на середньому вогні і прибираємо шумівкою піну. Продовжуємо варити, зменшивши нагрівання.
  • Тим часом займемося овочевою нарізкою. Цибулю подрібнюємо, морквину нарізаємо брусочками або тремо на тертці.
  • З картоплею чинимо так само. Метод нарізки вибираємо самостійно.
  • Цибулю з морквою обсмажуємо на олії, періодично мішаємо, щоб овочі готувалися рівномірно.
  • З готового бульйону витягаємо відварену рибу і відокремлюємо від кісток. Бульйон повертаємо на конфорку після проціджування разом із рибними шматочками. Чекаємо закипання, додаємо картоплю та обсмажування. Варимо 15 хвилин. Приправляємо спеціями за бажанням.
  • Викладаємо рубану зелень і балансуємо за смаком. Дрібка каррі додасть золотистого кольору. Кип’ятимо і вимикаємо нагрівання. Зелень, як і прянощі, використовуємо до смаку. Кріп гармонійно поєднується з рибними стравами. Петрушка теж надає шикарного аромату.
  • Залишаємо юшку настоятися, щоб спеції краще розкрилися.

Розливаємо апетитний суп за порціями і подаємо з підсушеним або свіжим хлібом на розсуд. Запрошуємо скуштувати дивовижну страву. Це дуже смачно! Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь