Любите гостреньке? Цей рецепт для вас. Яскравий соковитий пікантний смак і просто неймовірно чудовий аромат. А щоб салат з редиски вийшов найбільш смачним, дайте йому настоятися перед подачею в холодильнику.
Замість червоного гострого перцю можна дрібненько нарізати гострий перчик – приблизно половинку. Не економте на приправі – тут дано рівно ту кількість, інакше ризикуєте отримати зовсім не той ефект.
Інгредієнти
Порції: –+
- Редиска 10-12 шт.
- Морква 1 шт.
- Лимон ½ шт.
- Рослинна олія 50 мл.
- Приправа для корейської моркви 2-3 ч. л.
- Перець червоний гострий ½ ч. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Цибуля зелена 5-6 пір’їн
- Часник 2-3 зуб.
Кроки
- Морквину очистіть і натріть на тертці для корейської моркви.
- Редиску помийте, витріть. Відріжте хвостики і листя і наріжте соломкою – намагайтеся різати якомога тонше.
- Подрібніть вимиту обсушену зелену цибулю. Все разом з’єднайте в салатник.
- Очищений часник подрібніть будь-яким зручним способом – ножем або пропустіть через прес.
- Додайте приправу для корейської моркви, сіль, червоний перець. Полийте лимонним соком і перемішайте.
- Прогрійте на плиті рослинну олію – не кип’ятіть, просто прогрійте.
- Заправте олією салатик і знову все перемішайте.