Оригінальний гострий салат з редискою по-корейськи

салат з редискою по-корейськи

Любите гостреньке? Цей рецепт для вас. Яскравий соковитий пікантний смак і просто неймовірно чудовий аромат. А щоб салат з редиски вийшов найбільш смачним, дайте йому настоятися перед подачею в холодильнику.

Замість червоного гострого перцю можна дрібненько нарізати гострий перчик – приблизно половинку. Не економте на приправі – тут дано рівно ту кількість, інакше ризикуєте отримати зовсім не той ефект.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Морквину очистіть і натріть на тертці для корейської моркви.
  • Редиску помийте, витріть. Відріжте хвостики і листя і наріжте соломкою – намагайтеся різати якомога тонше.
  • Подрібніть вимиту обсушену зелену цибулю. Все разом з’єднайте в салатник.
  • Очищений часник подрібніть будь-яким зручним способом – ножем або пропустіть через прес.
  • Додайте приправу для корейської моркви, сіль, червоний перець. Полийте лимонним соком і перемішайте.
  • Прогрійте на плиті рослинну олію – не кип’ятіть, просто прогрійте.
  • Заправте олією салатик і знову все перемішайте.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь