Оселедець під шубою з яйцем і морквою

Оселедець під шубою з яйцем і морквою – це вишукана страва, яка поєднує в собі ніжне рибне філе і дрібні кубики корисних овочів. Для гармонії всіх компонентів закуска заправляється майонезом, цей соус також надає соковитості, особливо якщо салат настоїться.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Для прискорення процесу викладаємо все необхідне на робочу поверхню: овочі та яйця ретельно промиваємо під струменем води, цибулину «звільняємо» від лушпиння.
  • Буряк, моркву, картоплю та яйця поміщаємо у велику каструлю і заливаємо водою. Ставимо посуд на плиту і доводимо до кипіння, злегка зменшуємо нагрівання і через 10 хвилин дістаємо яйця і охолоджуємо. Через півгодини виймаємо картоплю, а моркву і буряк приблизно через годину.
  • Після охолодження компоненти очищаємо.
  • Цибулину нарізаємо дрібними сегментами, а рибу скибочками середнього розміру.
  • На дно сервірувальної страви викладаємо філе оселедця та цибулю, розрівнюємо та присмачуємо невеликою кількістю майонезу.
  • Зверху – картопля, натерта на тертці з великими отворами + майонез та трохи солі.
  • Далі висипаємо подрібнені яйця. Кожен шар промазуємо майонезом і трохи солимо.
  • Розподіляємо терту на тертці моркву.
  • В останню чергу викладаємо стружку з буряка і не забуваємо промазати майонезом.

Закуску дегустуємо на свій смак і прибираємо у прохолодне приміщення або холодильник для просочення. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь