Паста боскайола

Паста боскайола (Pasta alla boscaiola) – традиційна італійська страва з пасти. Паста боскайола являє собою пасту з печерицями та білими грибами.

Нижче ми наводимо традиційний італійський рецепт пасти боскайолу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Замочити жменю сушених білих грибів. Почистити і нарізати печериці.
  • Зубчик часнику злегка роздавити, щоб витік сік. Обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
  • Додати гриби, печериці та білі, нарізані на шматочки. Додати сіль, чорний перець та тушкувати до готовності грибів. За потреби додати води.
  • Коли гриби будуть майже готові, додати вершки та протерті помідори, щоб надати гарного кольору грибному соусу. Гасити ще кілька хвилин і соус готовий. Зубчик часнику можна викинути.
  • Відварити пасту згідно з інструкцією на упаковці до стану аль денте. Злити воду і викласти пасту у сковороду із соусом. Перемішати, посипати подрібненою петрушкою та натертим на дрібній тертці пармезаном.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь