Печінковий торт без молока

Смачний та апетитний печінковий торт можна приготувати без використання молока. Дуже соковитими виходять коржі на основі вершків. А класична начинка з цибулі, моркви та майонезу відмінно просочить їх своїм ароматом. 

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 122 ккал
Білки: 11.2 г
Жири: 4.8 г
Вуглеводи: 8.2 г
Кроки
60 хвДрук
  • Щоб приготувати печінковий торт без молока, печінку добре промиваємо, трохи обсушити за допомогою паперових рушників та подрібнити у фарш. Для цього зручно використовувати блендер або м’ясорубку.
  • У готовий яловичий марш вбиваємо яйця та додаємо вершки. Все ретельно перемішуємо.
  • Поступово засипаємо борошно, щоб маса була однорідною. Посолити і поперчити суміш. Розмішуємо.
  • Сковороду, змащену олією, розігріваємо виливаємо черпаком тісто, так, щоб вийшов млинець на всю сковороду. Обсмажуємо млинець по обидва боки по кілька хвилин, щоб він підрум’янився. Смажимо таким чином усі млинці.
  • Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо невеликими шматочками, а моркву натираємо за допомогою великої тертки.
  • Обсмажуємо овочі до золотистого кольору.
  • Збираємо торт. Викладаємо корж на тарілку, промазуємо його майонезом та кладемо частину овочевої засмажки. Перекладаємо її іншим коржем і змащуємо майонезом і кладемо овочі. Продовжуємо таким чином усі коржі. Останній шар можна прикрасити зеленню.

Смачного!
 
 

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь