ПХ шарлотка з яблуками в мультиварці

шарлотка з яблуками і малиною в мультиварці

Навіть ті люди, які дотримуються правильного харчування, можуть дозволити собі спекти «правильний» десерт – шарлотку, але не класичну зі свіжими яблуками, а з фруктовим пюре. Також в рецепті використовується не пшеничне борошно, а цільнозернове і вівсяне, що значно знижує калорійність.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Готуємо тісто: в глибокій тарілці з’єднуємо вівсяне і цільнозернове борошно, яйце, білки, яблучне пюре і цукровий пісок – ретельно розмішуємо і додаємо кефір разом з розпушувачем – перемішуємо до однорідності.
  • За консистенцією маса повинна нагадувати низькокалорійну сметану.
  • Чашу мультиварки змащуємо олією кокоса і заливаємо тісто. Для краси зверху посипаємо парою ложок ягід. Готуємо одну годину, програма “Випічка”.
  • Через 60 хвилин обережно виймаємо шарлотку і охолоджуємо.

Перед подачею ріжемо на порційні шматочки. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь