Навіть якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, то не варто відмовляти собі в десертах. До того ж вони також можуть бути підготовлені за всіма правилами ПХ. Прекрасні, легкі та смачні синабони у вас вийдуть за цим рецептом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно цільнозернове 100 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Розпушувач для тіста 1 ч. л.
- Кисломолочний сир 5% 200 гр.
- Борошно рисове 100 гр.
- Цукрозамінник за смаком
- Для начинки:
- Масло кокосове 10 гр.
- Кориця 1.5 ч. л.
- Цукрозамінник за смаком
- Для глазурі:
- Молоко коров’яче 2,5% 150 мл.
- Цукрозамінник за смаком
- Крохмаль кукурудзяний 10 гр.
- Ванілін за смаком
Кроки
- Змішайте сир та яйця.
- Додайте в сирну масу борошно, розпушувач та цукрозамінник. Вимісіть тісто до однорідного стану та приберіть у холодильник на півгодини.
- Для начинки змішайте розтоплене кокосове масло, корицю та цукрозамінник.
- Робочу поверхню посипте борошном, тісто розкотіть у тонкий пласт, потім змастіть його начинкою.
- Поверніть тісто в рулет і наріжте його на 8 рівних частин.
- Форму для запікання застелите пергаментом або покладіть силіконовий килимок, розкладіть заготовки. Випікайте булочки в духовці за 180 градусів 30 хвилин.
- Змішайте інгредієнти для глазурі: молоко, крохмаль, ванілін та цукрозамінник. Підігрійте її на слабкому вогні, як тільки глазур загусне, зніміть каструлю з плити.
- Булочки Сіннабон дістаньте з духовки, трохи остудіть і полийте глазур’ю.
Подавати Сінабони можна в теплому та охолодженому вигляді.