Піца з хрусткою скоринкою

Піца з хрусткою скоринкою

Багато любителів піци намагаються повторити це класичне італійське блюдо у себе на кухні. Але домашня піца далеко не завжди виходить з хрусткою скоринкою як в ресторані. На щастя, ми знаємо невеликий секрет, за допомогою якого можна одночасно отримати соковиту начинку і ідеальну скоринку.

Відтепер ви назавжди забудете про клейкле тісто. Ця терта піца з покупного дріжджового тіста готується всього лише за 20 хвилин, а результат завжди приємно дивує.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
40 хвДрук
  • Спочатку приготуємо домашній соус. У невеликій мисці змішайте томатну пасту, воду і рослинну олію. Дрібно наріжте цибулю і додайте її разом з цукром, сіллю, зеленню і перцем до томатної пасти. Можна додати лише частину цибулі, а решті посипати зверху на піцу. Розмішайте соус. Продовжуйте помішувати, поки в ньому не перестане відчуватися цукор.
  • Дістаньте готове тісто з морозильної камери. Злегка посипте робочу поверхню борошном. Розкачайте корж. Випікайте його в духовці 10 хвилин.
  • Поки корж випікається, натріть всі інгредієнти для начинки крім кукурудзи на крупній тертці.
  • Дістаньте корж з духовки. Змастіть тісто соусом. Спершу посипте корж тонким шаром сиру. Поверх викладіть всі інші інгредієнти. Додайте трохи майонезу і завершіть піцу сиром, що залишився.
  • Поставте заготовку в духовку ще на 10-15 хвилин. Терта піца готова!

Ось такий апетитний перекус можна приготувати всього за якихось 20 хвилин. За рахунок того, що ми злегка підрум’янюємо корж перед додаванням начинки, тісто не буде клейклим. А подвійний шар сиру збереже соковитість начинки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь